Epicke questy bych do tohoto rozvrhu nezarazoval, i kdyz nekdo bude nahodou na timeru, tak vzdycky se najde nejaky, ktery netrva dlouho (Snitch, Big Top, Last Stand, Claw), pripadne ma potencial byt kratky, pokud se ho naucime (Prisoner). Raidy - Chrono muzes vyskrtnout - na epic na nej zatim nemame a na elite ho nema smysl chodit, kdyz uz skoro vsichni jednu sadu pro low-levelaky maji. Titana jsi tam ani nepsal, ale nepocitam, ze by ho nekdo chtel chodit, snad jen vyjimecne. Abbota zatim neumime, takze taky bych ho skrtal. Reavera tam taky nema smysl psat, je to 10 minut a pulka se ani neobtezovala se flagnout. Raidy, ktere nePuGujeme: na HoX potrebujeme barda, takze pokud Jing neni, tak se nic nejde, jak to resit? DQ: ma elite smysl, kdyz je tu ta epic moznost? Raidy, ktere PuGujeme: Shroud - tady by podle mne nejaky rozvrh rozhodne bodl, vetsinou ho kazdy chce chodit 2x tydne. VoD - by se mel chodit na hard, aby se clovek alespon mohl tesit na knizky, protoze tam padaji v zasade jen Tharne's goggles, jinak vubec nic. ToD - vsichni nejsou flagnuti nebo nemaji boty, kdyz je potrebuji. VoN - beze mne se to momentalne neda jit, protoze to nikdo nebude vest. Takze mi vychazi, ze do rozvrhu ma smysl zaradit jen 2x tydne Shroud (pondeli a ctvrek)? a 1x tydne VoD (neni tak popularni) na pevne datum a zbytek nechat byt.