Boiians

Boiians

Autor Téma: Tank Build  (Přečteno 168 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Listopad 27, 2011, 10:36:28 dopoledne
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Zdar,

pomalu prochazim fora a hledam tank buildy. Dalsi TR chci jet  fightra na tankovani. Predstava je vysoke ac a dmg v prubehu levleni. Oboje si zajistim pres nasbirane named zbrane,itemy. V prubehu levleni chci vyuzit to ac na bezproblemove prochazeni dungu co se tyce physical dmg, klasika lodni buffy na elemental dmg a evasion asi nebudu resit abych mohl vyuzit Emari nebo Cerveny brnka.
Mate nejake informace o dobrych tank buildech? Hledam nakej topic na DDO forech od lidi co se fakt vyznaj. Neco jako ten typek co se neustale venuje barb buildum atp.
Dik

Jing

Listopad 27, 2011, 03:07:56 odpoledne
Odpověď #1
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

No, ja vim jenom o buildech na end-game (a i ten Shade, co dela ty barbary, napsal i guide na tanka, da se to nekde najit). Docela jsem to projizdel, kdyz jsem hledal, jak Alra predelat. Ale samozrejme AC jsem neresil - ono teda omylem je celkem vysoky, takze treba v ToD na normal, kdyz dostanu nejaky externi buffy typu barkskin a treba i bardi pisnicku, tak me Horoth celkem missoval, takze to byla uz uplna nuda.
Ja to nakonec vyresil tak, ze jsem pouzil jen jeden dragonmark-feat za 1 toughness a vymenil stunning blow a superior weapon focus za 2 shield mastery (takze 25% redukce pri Tower shieldu), jinak to je klasika Kensai s tim, ze vsechny non-fighter featy jsou toughnessy, chtel jsem proste pres 1000hp, ale to je endgame, nikdy jsem to nelevelil a vsichni rikaji, ze je lepsi stejne mit do dvacky Kensaie a pak to predelat. Abys mel funkcni AC pri leveleni na elite a navic jeste delal nejaky damage, tak na to zapomen. Proste funkcni AC znamena milion gearu, misto ceho bys mohl dat neco uzitecnejsiho (Chattering ring), vyhozene featy (Dodge, ta Combat stance -5 hit a dmg, +5 AC) a staty (Int 13 po knizkach, Dex na plne vyplneni brneni), nemluve o AP. A na endgame budes stejne ponekud gimp, protoze AC 120, kolik potrebujes na Chrono, fakt nedas, nebo mozna das, ale pak nemas nejmensi sanci udrzet aggro, protoze vsechny staty a gear bude jen na zyvseni AC.

Leden 22, 2012, 09:49:10 dopoledne
Odpověď #2

Taky hledám na foru nějaké rady ohledně takování, ale zatím nic moc. Nebyl by lepší Tank Paladin? Ve hře mi amíci radili buildy 18pally 2fight nebo 18fight 2pally, ale bližší infromace nemám..

Leden 22, 2012, 12:09:46 odpoledne
Odpověď #3
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Momentalne myslim, ze je nejlepsi variantou ten 20Fighter, jak ho mam ja (Alres). 18pal/2fighter ma hlavni problem v nedostatku featu, coz znamena ztratu zivotu. Taky ma vetsi problem s to-hit, coz se opet na epiku projevi. 18fighter/2pal - ztratis feat (20hp, capstone - dps a tim padem i hate), ziskas saves, konkretne reflex. Charismu stejne ale nemuzes mit moc vysokou, takze to zase takova slava nebude. Fighter 20 ma vyhodu, ze muze tankovat vsechny bossy na epik nejsnaz. Muze mit fool-proof intimidate na vsechny bossy (vynikajici, kdyz se neco podela, plus si tim jistis aggro), ma dostatek zivotu na LoB a pokud se patricne vybavi, tak nema problem i s epik slozenym Abishaiem a prezije i hozenou jednicku, takze je v zasade taky idealni. Jako rasu preferuju cloveka kvuli healing-amplifikaci - mene stresu pro healery, navic oproti trpaslikovi ma feat (toughness), takze zase tolik hp neztrati.