Boiians

Boiians

Autor Téma: palemaster  (Přečteno 344 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Listopad 17, 2011, 04:28:08 odpoledne

Basgitaristu idem recyklovat a asi to skusim s wizardom (mozno fighterom). Nemam pristup k WF, takze by som chcel skusit palemastera kvoli selfhealu. Prosim poradte nejaky build. Ide mi iba o to prejst na lvl20 co najrychlejsie, nejde mi o hranie na lvl20. Ake veci si mam pozhanat pred TR ? Vdaka.

Listopad 19, 2011, 12:43:16 dopoledne
Odpověď #1
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

No ja hral jenom plechovy arcimagy, takze presne neporadim. Nejvic se na TR wizarda hodi veci, co pridavaji manu (conc-opp, torc), pak muzes mit v zasade nekonecne many, coz znamena, ze se questy hraji uplne jinak. Ja na arcimagovi (nedavno jsem jednoho dolevelil na Khyberu) pouzival vetsinou kombo Web+FW, coz uz je ponekud zastarale, ale fungovalo. Bez vybavy jsem byl ale ke konci schopen solovat jen na normal, protoze proste nestacila mana. Ty budes mit alespon levne nekrotik-blasty, takze to nebude tak fatalni, ze bez many koncis. Pak uz si jen musis sehnat patricne klikacky (inferno, freeze,...), hp itemy a jsi v zasade hotov.
Stalo by za to zvazit, jestli tam nechces mit 2 levely rogue - evasion + pasti - pri leveleni se to opravdu hodi, na endgame uz samozrejme ne.
Staty - max. int, max. con, zbytek sila.
Featy - tougness, maximalize, empower, extend, spell foc: necro, heighten, greater spell foc: necro, insightful reflexes, quicken, spell penetration a zbytek nejaky focus, pripadne klidne i mental toughness, zalezi, co jsi za rasu (clovek nebo drow) a jestli zlodej nebo ne.

Listopad 19, 2011, 07:33:42 odpoledne
Odpověď #2

Tie 2xRogue ma zaujali. Ale ake skily mam potom davat ? Vsetko sa mi nevojde.

Listopad 20, 2011, 03:21:34 odpoledne
Odpověď #3
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Melo by - 2xSearch, 2xDisable Device, 1xConcentration. UMD neni az tak dulezita (nebudes mit jenom raise dead, coz se da pokryt klikackou ze Shroudu). Bez spotu se da taky obejit, ale tam bych cpal prebytecne skill pointy. Open lock neni vubec treba, jen ty 4 body na zacatku. Si to radeji naklikej v char-planneru, protoze kdyz das nekde na desitce ten druhy level zlodeje, tak at ty jeho body vyuzijes co nejvic. Jo a opravdu doporucuju sezrat +2 int knizku na 7.levelu.

Listopad 21, 2011, 08:13:53 odpoledne
Odpověď #4

este by som mal zopar otazok

a co jump a balance, a pripadne hide a shadow move budem ho pri expeni potrebovat ?

nahradi spell knock plnohodnotne pick lock, kedze ho nebudem mat ?

aky alignment mam zvolit ?

a asi najtazsia otazka je - na aky slot dat greensteelovu +manu (HP som dal na bryle)

vdaka za rady

Listopad 22, 2011, 01:11:22 odpoledne
Odpověď #5
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Na jump mas kouzlo a balance vyuzijes jen malo (napriklad air elementalove, aby ses rychle zvedl, kdyz te shodi na zem - ale vcasny finger to resi)
Neknoknes snad jen optional v Temple of Vol, plus nejake zamky, co trosku zrychli quest (Fleshmaker, PoP), jinak vsechno, co je potreba, hod do Open lock jen ty 4 ranky na zacatku a to staci.
Alignment dej True Neutral, nepotrebujes pouzivat Pure good zbrane, a hodi se to na zacatku, ze si muzes vykraftit Greater Stability item.
Asi bracers (tam mam greensteel jak na Alfovi, tak na wizardovi), ale to spis res, kde to chces mit na finalnim buildu.
Hide - mas invis, Move silently - da se vyuzit, pokud bys neco soloval, ale vzhledem k tomu, ze mas AoE, tak to stejne nepotrebujes. Snad jen Claw of Vulkoor a Titan.

Leden 09, 2012, 06:08:21 odpoledne
Odpověď #6

Nechcem hravat s tymto buildom na epicu, teda iba 20 tokenov mi bude treba na TR. Bude to palemaster 18/2 rogue. Mam dat featury aj do DC pre enchantment, alebo mozem radsej dat manu (mental a improved mental toughtness) ? Vdaka za radu.

Leden 12, 2012, 04:01:28 odpoledne
Odpověď #7
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

no já toho wiziho nemám nijak zvládlýho tak ti neporadim, ale mrkni jestli to není povinnej feat kvůli palemu.
Politika a sex jsou totožné .. cílem obou je toho druhého pořádně ojebat.

Leden 12, 2012, 06:56:05 odpoledne
Odpověď #8
  • Moderátor
    • Zobrazit profil
  • Hra: DDO

Mam dat featury aj do DC pre enchantment, alebo mozem radsej dat manu (mental a improved mental toughtness) ? Vdaka za radu.

Tak DC stejně nebude žádnej zázrak . No a záleží co cca plánuješ na 20tku .. jakou formu budeš používat (lich , wright nebo upír ?  :laugh:)
jaké máš už featy a jaké ješte chceš , improved ment. tough. bych rozhodně nebral . Máš už insightfull reflexy ? Co spell pen ? bez spel pen není ani nekromancie a ani enchant škola pouzitelná (devilové atd) Co quicken , enpower  , maximalize i highten ? Chceš jet jen na dps spelly ? (podle mě blbost do epiku nepoužitelná .. ) Asi bude i tak těch 20 tokenu utpení (aneb Geo a lov tokenů  :cheesy: )
Co DDO char planner ? barbara který je prakticky jen mana houba pro healery postavíš jednoduše i bez něj ale Wizard nebo cokoliv použitelného chce preciznost hned od prvního levelu    :tongue:

Leden 14, 2012, 12:17:36 odpoledne
Odpověď #9

Kolik spell penetrace budem potrebovat ? Bude stacit +2 z featury a +3 z enhancedov ? Hlavne mi ide o spellsingera, ci mu budem musiet tiez davat spell penetraciu, alebo bude stacit z past lifu od wizarda +2 a z capu pre spellsingera +2 ?

Leden 14, 2012, 06:56:07 odpoledne
Odpověď #10
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

ohledně barda se poraď s Jingem
Politika a sex jsou totožné .. cílem obou je toho druhého pořádně ojebat.