Boiians

Boiians

Autor Téma: Naprostý základ PvE  (Přečteno 459 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Listopad 21, 2010, 10:50:15 odpoledne
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Nejdřív jak jsem k tomu došel  .. Rodier už pár dní hraje a pořád tu pižlal nějaký nesmyslný moby s hovno lootem, poptával se kam má jít. Tak jsem mu našel Raven Grunty kousek od města kde je, který dropujou 180g +-, velký flašky, R40 luky a spoustu šípů.

Rodier tak naběhnul, skusil to a konstatoval že jsem se asi zbáznil, protože je to moc tuhý.

Čili jsem se sebral a ukázal mu že to jde. Ještě poznamenám že  Rodier konečně dojel Greater Magic na 50 a tak si koupil fire magii a fire bolt.

Když jsem přijel k Rodierovi hned na první pohled jsem viděl včem je chyba, protože tam stál v nějakým nekompletním studed setu a  s nulkovou hulkou na zádech. 

1. vem si komplet armor - bone stojí 350g když se zadaří
2. vem si blackbolt a R40 zbraně, nic menšího nemá cenu ( na moby nejlépe kudly )

Zeptal jsem se Rodiera jestli má na fireboltu 40% do rychlosti a jestli si koupil buffy z ostatních magií, neměl.

3. i firebolt si zaslouží upgrade, s 40% upgradem rychlosti se lépe trefuje
4. už se základní elementární magií su můžete koupit užitečné buffy   ( fire magic - impetus, earth magic - brown, air magic - arrow shield)
5. buďte pořád nažraný !

Přímo na místě jsme jukli na spawn, tak jsem dal Rodierovi pár rad ve smyslu ..

6. podívej se jak moby stojej a útoč ze směru, kde je jen jeden.
7. útok začínej z okraje spawnu u nějaký překážky, za kterou se můžeš schovat
8. když jdou moby 2, tak si sedni za strom na bobek, počkej až ztratěj agro a skus pullnout jednoho
9. moba naklepni na dálku magií/archery pak si nahoď HP doplna self healem a stamina tu healtem a dojeď ho kudlama.
10. když v boji naagruješ druhýho moba co po vás začne střílet, toč si prvního moba tak, aby stál mezi váma a střílel svýho kolegu do zad.
11. po každým boji s takhle ( vůči tobě ) silnýmu mobovi se doresti doplna než na běhneš na dalšího.

Po chvíli tréningu, když se Rodier soustředil a nedělal kraviny, tak byl schopnej, se svojí začátečnickou postavou s 25+ fireboltem a kudlama, zabíjet Raven Grunty s lootem 180g.

Je to sice tuhej boj s každým mobem, ale ve výsledku je to určitě výnosnější a zábavnější než kosit stovky goblinů etc a určitě je to lepší tréning. Nicméně chce se to soustředit, protože pro nové postavy je to prostě mob na hraně toho co dokážou zabít.

Takže rychlé opáčko . R40, komplet armor, pořád pod buffem, pořád nažranej, moby po jednom a po každým mobovi dorestit a dohealovat doplna.

Na těchdle mapách najdete spawny mobů a když si je rozliknete tak i kolik maj HP a co dropujou :
http://www.mercfall.net/map
http://www.feylines.net/yourmom/

« Poslední změna: Listopad 21, 2010, 11:08:57 odpoledne od M.C/Sugest »
http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

http://www.facebook.com/anarchyonline

Listopad 22, 2010, 10:00:33 dopoledne
Odpověď #1
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, BF3, L4D2

Díky za topik. Jeslti můžu mám pár dotazů.
Proč kudly? Udělal jsem palice na 50, pak mi řekli že lepší jsou meče, tak dělám meče, kudly jsou prej na pvp, ale ještě jsem s nima nikoho nepotkal, všichni maj meče. Nechci trénit moc zbraní, chci se dostat aspoň s jednou na 100, u které mám začít, aby byla dobrá na pvp a použitelná v pve?
Proč blackbolt? Má to poloviční dmg než moje r20 staffka.

Listopad 22, 2010, 10:07:41 dopoledne
Odpověď #2
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

no tak já mám sekery a sem spokojenej, ta ultimátka snižuje resist na meele což se fakt hodí. a blackbolt asi proto, že má podstatně rychlejší cast?

Listopad 22, 2010, 10:09:58 dopoledne
Odpověď #3
  • Moderátor
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000370052
    • Zobrazit profil
  • Hra: League of Legends, Guild Wars 2
  • Nick: Kiriella

Nejlepsi sou sekery. sou slusny do PvE a zaroven vyborny do PvP. Ciste na PvP je to ale podle me  jedno. Mece sou trosku rychlejsi a maj vetsi dosah nez sekery. Sekery maj nejvetsi dmg. Palice maj stejne dosah a rychlost jako sekery a kradou vic staminy. Kudly sou ciste na PvE, protoze maj hrozne malej dosah, ale na PvE sou absolutne nejlepsi, protoze maj nejvetsi dmg output. Do PvP sou kudly pouzitelny jen v tlapkach Mahirimu. Blackbboltka je rychla, proto je to nejpouzivanejsi stafka.

Listopad 22, 2010, 11:09:30 dopoledne
Odpověď #4
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Je to jak říká pivas, sekery jsou jako hybrid PvP/PvE nejlepší, především díky power atacku, kterej debufuje mele rezisty, ale je fakt že pokud máte čas vytrénovat jednu mele zbraň navíc tak kudly jsou na PvE naprosto nejlepší a pokud nechcete dělat kompromisy, jděte do nich.

Blackbolty jsou rychlé a dmg na hulkách je nějak blbě nastavená, je tam děsně malej rozdíl odchozí dmg. Blackbolt za 80g rulluje.
http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

Listopad 22, 2010, 03:48:10 odpoledne
Odpověď #5
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall
  • Nick: Nimrod Shardon

Souhlasim s MC, ja teda chodim na moby v robe, ale jedu pouze range dmg.

Kazdopadne kudly na pve, blackboltka na kouzla a minimalne bone set armor.

BUfy, jidlo = zaklad

Edit: Pokud nekdo budete potrebovat, tak jsem vam k dispozici jako healer/bufer v zadech
« Poslední změna: Listopad 22, 2010, 03:49:45 odpoledne od Nimrod »

Listopad 22, 2010, 04:42:20 odpoledne
Odpověď #6
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

do PvP jsou asi nejlepší meče, mají dobrej dosah, rychlost i damage

sekery jsou taky dobrý, ale ten dosah už není takovej, třeba u Alfara mi příjdou dost nepoužítelný (např. elf má se sekerou větší dosah než Alfar s mečem), navíc theyril ingot na r60 sekeru je  :(

monstra bych doporučoval likvidovat tou zbraní, kterou plánuje do PvP, jinak si to mastery v životě nedotrénujete
(pokud to neplánujete namakrovat)

Listopad 22, 2010, 06:24:33 odpoledne
Odpověď #7
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: EVE
  • Nick: Naab Lamerson

Isacu, to sem se tě chtěl zeptat, jakej je rozdíl mezi Mastery 80 a 100 (v mym případě Greatsword Mastery)? Má vůbec smysl snažit se to dotáhnout na tu stovku, když nejedu melee spec (Destro/Indestructible)?

"When I die, I am to be cremated and then sprinkled into a fan and blown in people's eyes so I can irritate them for the last time."

Listopad 22, 2010, 06:32:20 odpoledne
Odpověď #8

Ja kdysi zacal delat greatsword a dotah sem ho jen na 60, pak sem si ale rekl ze nikdo vlastne nepouziva palice a tak zacal trenit palice, pozdeji sem se dozvedel ze kradou staminu a jsou to vlastne nejlevnejsi 2h zbrane... Parada :)
DF - Coura vonKurva

Listopad 22, 2010, 06:40:48 odpoledne
Odpověď #9
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Isacu, to sem se tě chtěl zeptat, jakej je rozdíl mezi Mastery 80 a 100 (v mym případě Greatsword Mastery)? Má vůbec smysl snažit se to dotáhnout na tu stovku, když nejedu melee spec (Destro/Indestructible)?

nebude to o moc víc než jeden damage na ránu

Ja kdysi zacal delat greatsword a dotah sem ho jen na 60, pak sem si ale rekl ze nikdo vlastne nepouziva palice a tak zacal trenit palice, pozdeji sem se dozvedel ze kradou staminu a jsou to vlastne nejlevnejsi 2h zbrane... Parada :)

mace dávají větší damage to těžkýho armoru, žerou víc staminy a jsou strašně levný (nikdo je nepoužívá)

damage nemají nic moc, dosah taky a stejný je to s rychlostí

pokud člověk neaspiruje na nějaký high end PvP, tak se to asi dá, už jenom proto, že r60 mace stojí stejně jako r50 meč ...

Listopad 27, 2010, 05:20:53 odpoledne
Odpověď #10
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Archery vs Ravens

Skusil jsem si na Ravenech ranged combat, protože jsem chtěl vědět jak leze dexternity. Tak podám info jak to vyšlo.

Při 500. vystřílených šípech a tak 80% úspěšnosti v zásazích, protože to bylo první čistě ranged kolečko.

+0,17 dexternity
385 šípů lootnutejch
3649g

Zabíjel jsem grunty,veterány a officíry. Čili po menším tréningu a sem tam proložení mele combatem, by Raveni měli pokrýt vaší spotřebu šípů na tréning. Zároveň dropují R50 luky. Tím dropnutým lukem jde jde veterán dolů na 30 zásahů a tak 30 šípů dropne. Ale člověk se pokaždý netrefí.

Měl jsem nahozenej arrow shield a dexternity buff. Což je v air magii na skillu 1. Na sobě jsem měl full plate chestu dropnutou z těch samejch ravenu, scale gaťky a bone s assasin hoodkou ( Jasmiska je stylová ) ranged encumrance vyšla na 0,50. Stačilo šikovně strífovat a mezi jednotlivýma mobama si hodit heal a staminu a moby mě nedostali po 75% HP a staminy.

Čili moje jediná výhoda proti novějším charům může být v počtu HP a Dex 50, nicméně ten rozdíl ve je výsledku minimální.

Hurá na ně.

Edit : udělali jsme test s Lukou, vystřílel jsem do něj 500 šípů a nárůst byů 0.09 dex, trvalo to cca 15 minut, přesně jsme ten čas neměřili.

« Poslední změna: Listopad 27, 2010, 07:00:04 odpoledne od M.C/Sugest »