Nejdřív jak jsem k tomu došel .. Rodier už pár dní hraje a pořád tu pižlal nějaký nesmyslný moby s hovno lootem, poptával se kam má jít. Tak jsem mu našel Raven Grunty kousek od města kde je, který dropujou 180g +-, velký flašky, R40 luky a spoustu šípů.
Rodier tak naběhnul, skusil to a konstatoval že jsem se asi zbáznil, protože je to moc tuhý.
Čili jsem se sebral a ukázal mu že to jde. Ještě poznamenám že Rodier konečně dojel Greater Magic na 50 a tak si koupil fire magii a fire bolt.
Když jsem přijel k Rodierovi hned na první pohled jsem viděl včem je chyba, protože tam stál v nějakým nekompletním studed setu a s nulkovou hulkou na zádech.
1. vem si komplet armor - bone stojí 350g když se zadaří
2. vem si blackbolt a R40 zbraně, nic menšího nemá cenu ( na moby nejlépe kudly )
Zeptal jsem se Rodiera jestli má na fireboltu 40% do rychlosti a jestli si koupil buffy z ostatních magií, neměl.
3. i firebolt si zaslouží upgrade, s 40% upgradem rychlosti se lépe trefuje
4. už se základní elementární magií su můžete koupit užitečné
buffy ( fire magic - impetus, earth magic - brown, air magic - arrow shield)
5. buďte pořád nažraný !
Přímo na místě jsme jukli na spawn, tak jsem dal Rodierovi pár rad ve smyslu ..
6. podívej se jak moby stojej a útoč ze směru, kde je jen jeden.
7. útok začínej z okraje spawnu u nějaký překážky, za kterou se můžeš schovat
8. když jdou moby 2, tak si sedni za strom na bobek, počkej až ztratěj agro a skus pullnout jednoho
9. moba naklepni na dálku magií/archery pak si nahoď HP doplna self healem a stamina tu healtem a dojeď ho kudlama.
10. když v boji naagruješ druhýho moba co po vás začne střílet, toč si prvního moba tak, aby stál mezi váma a střílel svýho kolegu do zad.
11. po každým boji s takhle ( vůči tobě ) silnýmu mobovi se doresti doplna než na běhneš na dalšího.
Po chvíli tréningu, když se Rodier soustředil a nedělal kraviny, tak byl schopnej, se svojí začátečnickou postavou s 25+ fireboltem a kudlama, zabíjet Raven Grunty s lootem 180g.
Je to sice tuhej boj s každým mobem, ale ve výsledku je to určitě výnosnější a zábavnější než kosit stovky goblinů etc a určitě je to lepší tréning. Nicméně chce se to soustředit, protože pro nové postavy je to prostě mob na hraně toho co dokážou zabít.
Takže rychlé opáčko . R40, komplet armor, pořád pod buffem, pořád nažranej, moby po jednom a po každým mobovi dorestit a dohealovat doplna.
Na těchdle mapách najdete spawny mobů a když si je rozliknete tak i kolik maj HP a co dropujou :
http://www.mercfall.net/map http://www.feylines.net/yourmom/