Boiians

Boiians

Autor Téma: Opuštěni HON aliance a koupě hamletu  (Přečteno 684 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Červen 02, 2011, 09:41:08 dopoledne
  • Moderátor
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000370052
    • Zobrazit profil
  • Hra: League of Legends, Guild Wars 2
  • Nick: Kiriella

Jedinej rozumnej klan z aliance odesel, tudiz o tom samem uvazujeme i my. Premyslime o koupi hamletu Vzhledem k tomu ze tu mame vetsi pocet novacku, koukame po holdingach v mistech vhodnych hlavne pro ne. Tady je jeden navrh. Hamlet se nachazi u Elfu, pobliz Elfskych NPC mest. Smerem na jihovychod je par hodlingu kde se zaPvPrit.

« Poslední změna: Červen 02, 2011, 05:35:31 odpoledne od Pivas »

Červen 02, 2011, 09:50:01 dopoledne
Odpověď #1
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

Dalsi hamlet je u Orku, spawny kolem mi prijdou nic moc. Kousek odtud je ale dungeon.

Červen 02, 2011, 12:14:20 odpoledne
Odpověď #2
  • Moderátor
  • Darkfall online
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall Online
  • Nick: Ledwulf Wentway

Osobně jsem pro Inarith. Buyout je 200k. Náš momentální příhoz je 95K. Jen bych upřesnil že čím dříve se k tomu všichni nebo alespoň většina vyjádří tím lépe. Pokud tak nikdo neučiní prostě se rozhodnem za vás :) Každopádně Pívasi nahoď na to novej topic jako důležité ať to lidi vědí.

Edit: Další varianta je kontaktovat New Wave, jestli nás nevemou na milost :) Lepší je to ale určitě s vlastním holdingem.
« Poslední změna: Červen 02, 2011, 12:16:26 odpoledne od Ledwulf »

Červen 03, 2011, 01:47:42 dopoledne
Odpověď #3
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

No já se teď tomu moc nevěnuju, ale pokud to bude mít pro lidi aspoň trochu přínos tak jsem pro tolik peněz to zas neni.

Červen 03, 2011, 07:55:51 dopoledne
Odpověď #4
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall
  • Nick: Petr Malik

To chcete opustit i alianci? Neni to škoda, přeci jen maj města rozesetý po mapě a kvuli cestování je to super...Taky je fajn potkat občas někoho zelenýho i v odlehlých končinách....přeci jen je to docela početná aliance....Sem tam se nějaká akce taky zrodí tak od aliance by se mi úplně nechtělo no...Ohledně Hamletů tak bych uvítal možnost něco těžit....aspoň kvuli regům.....To ani jeden hamlet nenabízí....Navíc u Orků je fakt mrtvo...zrovna včera jsem tam trénoval PvP :-P Potkat orka je možný snad jen ve městě  pod věží :-/ U těch Elfů asi taky žádnej zázrak. Ale samozřejmě se přizpůsobim. Něco u trpaslíků by na prodej nebylo? 

Červen 03, 2011, 08:31:58 dopoledne
Odpověď #5
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Nick: Petr Malik

Když na to tak koukam tak u těch Elfů by to asi nebylo tak špatný...tak se přiklánim k tomu koupit Inarith.
A neodcházet z aliance...Leda by jsme se pak přidali k nějaký aspoň stejně velký alianci.

Červen 03, 2011, 11:28:30 dopoledne
Odpověď #6
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

Kdyz prestala hrat vetsina starsich lidi, tak se prodali vsechny holdingy a hledala se nejaka mala nenapadna aliance. Domluvilo se to s New Wave, ktera v podstate zadnou alianci nemela. Casem New Wave vstoupila do HoN aliance a my se jich drzeli. Ted ale NW odesli a ja se jim nedivim. Jediny co tahle aliance nabizi je prave mnozstvi holdingu a azbuka v alichatu. Co do tymove zabavy tu neni vubec nic. Boiiani byli nekolikrat soucasti velke aliance a nikdy to k nicemu dobremu nevedlo. Uvidime co domluvi Ludwa s NW.

Červen 03, 2011, 11:32:30 dopoledne
Odpověď #7
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DF, SWTOR, Diablo 3
  • Nick: Sil

Tak ja přidam taky svůj malí příspěvek. Jako vůbec se nebráním koupi nějakého hamletu, i když oba ty hamlety, jak u elfu, tak u orku nemaj nic vic jen hromádku baraku a žádný grover nebo qurry, atd. Ale když už bych si měl vybrat z těchto dvou variant, vzal bych rači ten u elfu. Noo a odchod z aliance, noo to bych neodchazel, jako libí se mi v té alianci ale když by jako se lidi opravdu chteli trhnout tak bych urco ihned nekam vlezli aby jsme nezustali osamoceni. I když o ten hamlet by asi stejně nikdo moc neměl zajem, tak by na nás nikdo nehodil seige.  :smiley:

Červen 03, 2011, 01:43:56 odpoledne
Odpověď #8
  • Moderátor
  • Darkfall online
    • Zobrazit profil

Ono asi nebude kam vlízt, pokud se nechceme zapojit do SUNu kteří snad svojí allianci rozpustili nebo k těm druhým :) Zkusil bych New Wave a podle toho uvidíme. Otázka je jak dlouho nás bude tahle alliance trpět.

Červen 03, 2011, 01:53:52 odpoledne
Odpověď #9
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

no mne ostava cca 20 dni a potom mi konci sub a nebudem predlzovat (kim AV nezacne nieco robit s hrou. Vydrzal som cez 2 roky a stale len nesplnene sluby/polovicate riesenia), ale aj tak rad vyjadrim svoj nazor.

Odchod z aliancie - je viacej pozitivny - sice nebudu holdingy a moznost portovat ale ta aliancia bola katastrofa.... fakt najhorsia aliancia v akej som bol.

hamlet - asi ten u elfov, uz len kvoli tomu ze tam je krajsie a byva tam viacej ludi

Červen 03, 2011, 02:04:09 odpoledne
Odpověď #10
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

No jak to tak vidim, po tydnu co jsem tu zase nebyl se toho dost udalo, asi se zacnu divat uz po internacionalnim clanu ... tohle behani zprava doleva, z aliance do aliance me uz nejak nebavi...

Červen 03, 2011, 03:13:41 odpoledne
Odpověď #11
  • Moderátor
  • Darkfall online
    • Zobrazit profil

Uvidime co domluvi Ludwa s NW.

Problém je že už dva dni nejsem schopnej nikoho z nich zastihnout online.

Erainne přece nás neopustíš?  Je třeba si uvědomit že nás prostě není dost na to abysme si ubránili vlastní holding kterej bude za něco stát. Vždycky sme se tak hezky po česku vším protloukali tak nevidím důvod proč by to tak nešlo dál :) Hlavně bez novejch lidí to lepší prostě nebude, je třeba se mnohem víc věnovat nováčkum...

Červen 04, 2011, 09:42:56 dopoledne
Odpověď #12
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Nick: Nimrod Shardon

Červen 04, 2011, 10:56:48 dopoledne
Odpověď #13
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DF, SWTOR, Diablo 3
  • Nick: Sil

Vyhody aliance jsou fakt jen v přístupu k městům a možnost se mezi nima přesnouvat, jinak to bylo dost mrtví, jedini lidi co občas neco podnikli byli New Wave. Tak že odchodu se nebraním, jako koupili by jsme ten hamlet u elfů, ten neni nijak úžasný tak že tam není takova hrozba straty a zajmu nepřatel. Noo a to lezení do další aliance, noo chtelo by to bud malou alianci, nebo nelez nikam a zkusit to zatim sami za sebe, nebo když se poštěstí udělat alianci z New Wave, pac stima se i neco dá podniknout. ;)

Červen 04, 2011, 03:24:12 odpoledne
Odpověď #14
  • Moderátor
  • Darkfall online
    • Zobrazit profil

Dnes jsem pokecal s Thornirem z New Wave a bohužel s námi již nadále nepočítají. Jako důvod udávají jazykovou bariéru a to že se snaží utvořit menší anglicky mluvící allianci. Pokud někdy v budoucnu budeme mít problém můžem se na ně prý kdykoliv obrátit.