Rodier zase klasicky mele sračky o něčem co videl z rychlíku, to mi ani nestojí za to, abych na tu jeho kupu hnoje reagoval.
Těžko se bavit o něčem, co tu snad ani nikdo kromě OSíka pořádně nezažil, většina lidí tu má nasiegováno tak maximálně desetinu toho co já a o nějaký skutečný konflikty jste se většinou jen otřeli, potom chápu, že vám zcela nedochází jakou měl člověk motivaci a za co vlastně bojoval, bohužel pro vás jste snad vždy vybrali tu nejhorší alianci na serveru co to vůbec šlo ...
Mám na to zcela opačný názor. Byť je většina Rodierovo zkušeností zprostředkovaných, tak trefil hřebík na hlavičku. Teritory control v DF není nijak rozvinutý. Je výborné že můžeš držet města a vesnice, ale nikam dál to nejde a AV věnuje svůj čas většinou naprosto zbytečným věcem, místo toho, aby se věnovali klíčovým věcem, které dělají z DF unikátní hru. Self siege byli vždycky velká chyba, nevím zda je to pořád možné dělat, ale spousta holdingů by bez nich kdysi změnila majitele. Souhlasím s Rodierem i v tom že by ve hře měla bát aukce ve smyslu toho že by bylo místo, kde by sis vyfiltroval kdo co kde prodává a dojel by sis tam si to koupit. Souhlasím i s tím že když už se v DF nedá stavět kdekoliv, tak by se mohl několikanásobně rozšířit počet míst, kde se nechají baráčky stavět.
Asi ještě tak velý šéf jako ty, abych post někoho jiného prostě přešel s tím že na takového člověka mi nestojí ani reagovat
Co se týče tvého komentáře našich siegů a historie, tak si mylím že to je tvůj pohled je hodně úzký. Píšeš o počtu siegů a motivaci, o tom za co kdo vlastně bojuje a že jsme si vždy vybrali špatné spojence ? Tak si to pojdmě porovnat Isacu. Boiiani byli vždycky Boiiani, relativně malá skupina hráčů, která se vždycky někde protloukla. Nejsme žádná PvP elita, ale byla sranda, nejdřív jsme měli hamlet, pak jsme byli v Hyperionu, pak jsme byli chvíli bezdomovci co sídlej v NPC městě, pak jsme si dobyli dalśí hlamlet s pomocí REDů, kteří v něm snámi chvíli bydleli, pak další hamlet a pak jsme o ně přišli, bydleli jsme ve městech různých aliancí s kterýma jsme bojovali, měli jsme Jeradan, následně jsme měli s další malou, ale výkonou guildou Daemesh, zase jsme joinuli ali a dobyli jsme Kholesh, pak jsme alli opustili a šli jsme do El Haratu, který koupil Sheepa s Derfellem atd ..
Vždycky bylo hůř nebo lépe a kolikrát jsme se hádali a taky padla hlava jednoho guildmastera, ale byla to prdel. Když si vezmu tebe, tak ty jsi byl u ReDů a pak jsi prostě joinul nejsilnější communitu na serveru a za ně bojuješ. Nevidím nic špatného na Sunu, je to stará dospělá komunita a v každé hře se dobře chytnou, nemají omezení národností, čili maj velký výběr dobrých hráčů, mají dobré vedení, dobře nastavené scripty ( a nevadí jim self siege ) Ani tobě na tom není co vytýkat, nejsi pasivní člen aktivně se účastníš bojů a dění. Nadruhou stranu, jsi jeden z tisíce lidí v Sunu, který se přidal za běhu k dobrému zázemí, kterého si využíval nic extra na tom nevidím. Rozhodně netuším čím bys tu chtěl dělat ramena na jakéhokoliv Boiiana, tedy hráče který se drží svých kamarádů se kterými hraje tuhle hru tak jak ho to baví. Možná jsi minul původní pointu hraní multiplayerových her, kterou je bezesporu bavit se. Ten kdo se baví ,vyhrává.
Edit : ještě k tomu limbo systému. Ano, mám to rád tvrdě. Vyhovuje mi, že když nekoho sestřelím, tak vím že jsem se ho nachvíli zbavil, že se bude muset odplížit někam k bance a tam se dát dokupy, je to pro mě součástí jakési DF fyziky. Uvedu příklad, někde u města napadně někoho Ginger .. vybehnu na něj s trochou štěstí ho sejmu a vím že jsem ho poslal ve virtuálním pytli někam k bance kde si může psát kraviny do chatu. Vadí mi představa, že Ginger nikam neodputuje, ale že chvíli počká, poequipuje se a za chvíli bude na tom místě strašit dál. Taky mi vadí že když udělam chybu někde v PvE třeba na ostrově, tak se vlastně nic nebude dít, chvíli počkam, ressnu se a jedu dál, mě to vyhovovalo natvrdo, mělo to koule. Nadruhou stranu, to tak nemusí vidět každý a pokud se tímhle způsobem udrží hra nad vodou a bude v ní dost hráčů, proč ne. Nic tak zásadního to není.