Boiians

Boiians

Autor Téma: Pokec o DF  (Přečteno 16966 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Únor 14, 2012, 11:35:52 dopoledne
Odpověď #720
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Rodier zase klasicky mele sračky o něčem co videl z rychlíku, to mi ani nestojí za to, abych na tu jeho kupu hnoje reagoval.

Těžko se bavit o něčem, co tu snad ani nikdo kromě OSíka pořádně nezažil, většina lidí tu má nasiegováno tak maximálně desetinu toho co já a o nějaký skutečný konflikty jste se většinou jen otřeli, potom chápu, že vám zcela nedochází jakou měl člověk motivaci a za co vlastně bojoval, bohužel pro vás jste snad vždy vybrali tu nejhorší alianci na serveru co to vůbec šlo ...

Mám na to zcela opačný názor. Byť je většina Rodierovo zkušeností zprostředkovaných, tak trefil hřebík na hlavičku. Teritory control v DF není nijak rozvinutý. Je výborné že můžeš držet města a vesnice, ale nikam dál to nejde a AV věnuje svůj čas většinou naprosto zbytečným věcem, místo toho, aby se věnovali klíčovým věcem, které dělají z DF unikátní hru. Self siege byli vždycky velká chyba, nevím zda je to pořád možné dělat, ale spousta holdingů by bez nich kdysi změnila majitele. Souhlasím s Rodierem i v tom že by ve hře měla bát aukce ve smyslu toho že by bylo místo, kde by sis vyfiltroval kdo co kde prodává a dojel by sis tam si to koupit. Souhlasím i s tím že když už se v DF nedá stavět kdekoliv, tak by se mohl několikanásobně rozšířit počet míst, kde se nechají baráčky stavět.

Asi ještě tak velý šéf jako ty, abych post někoho jiného prostě přešel s tím že na takového člověka mi nestojí ani reagovat

Co se týče tvého komentáře našich siegů a historie, tak si mylím že to je tvůj pohled je hodně úzký. Píšeš o počtu siegů a motivaci, o tom za co kdo vlastně bojuje a že jsme si vždy vybrali špatné spojence ? Tak si to pojdmě porovnat Isacu. Boiiani byli vždycky Boiiani, relativně malá skupina hráčů, která se vždycky někde protloukla. Nejsme žádná PvP elita, ale byla sranda, nejdřív jsme měli hamlet, pak jsme byli v Hyperionu, pak jsme byli chvíli bezdomovci co sídlej v NPC městě, pak jsme si dobyli dalśí hlamlet s pomocí REDů, kteří v něm snámi chvíli bydleli, pak další hamlet a pak jsme o ně přišli, bydleli jsme ve městech různých aliancí s kterýma jsme bojovali, měli jsme Jeradan, následně jsme měli s další malou, ale výkonou guildou Daemesh, zase jsme joinuli ali a dobyli jsme Kholesh, pak jsme alli opustili a šli jsme do El Haratu, který koupil Sheepa s Derfellem atd ..

Vždycky bylo hůř nebo lépe a kolikrát jsme se hádali a taky padla hlava jednoho guildmastera, ale byla to prdel. Když si vezmu tebe, tak ty jsi byl u ReDů a pak jsi prostě joinul nejsilnější communitu na serveru a za ně bojuješ. Nevidím nic špatného na Sunu, je to stará dospělá komunita a v každé hře se dobře chytnou, nemají omezení národností, čili maj velký výběr dobrých hráčů, mají dobré vedení, dobře nastavené scripty  ( a nevadí jim self siege ) Ani tobě na tom není co vytýkat, nejsi pasivní člen aktivně se účastníš bojů a dění. Nadruhou stranu, jsi jeden z tisíce lidí v Sunu, který se přidal za běhu k dobrému zázemí, kterého si využíval nic extra na tom nevidím. Rozhodně netuším čím bys tu chtěl dělat ramena na jakéhokoliv Boiiana, tedy hráče který se drží svých kamarádů se kterými hraje tuhle hru tak jak ho to baví. Možná jsi minul původní pointu hraní multiplayerových her, kterou je bezesporu bavit se. Ten kdo se baví ,vyhrává.

Edit : ještě k tomu limbo systému. Ano, mám to rád tvrdě. Vyhovuje mi, že když nekoho sestřelím, tak vím že jsem se ho nachvíli zbavil, že se bude muset odplížit někam k bance a tam se dát dokupy, je to pro mě součástí jakési DF fyziky. Uvedu příklad, někde u města napadně někoho Ginger .. vybehnu na něj s trochou štěstí ho sejmu a vím že jsem ho poslal ve virtuálním pytli někam k bance kde si může psát kraviny do chatu. Vadí mi představa, že Ginger nikam neodputuje, ale že chvíli počká, poequipuje se a za chvíli bude na tom místě strašit dál. Taky mi vadí že když udělam chybu někde v PvE třeba na ostrově, tak se vlastně nic nebude dít, chvíli počkam, ressnu se a jedu dál, mě to vyhovovalo natvrdo, mělo to koule. Nadruhou stranu, to tak nemusí vidět každý a pokud se tímhle způsobem udrží hra nad vodou a bude v ní dost hráčů, proč ne. Nic tak zásadního to není.
http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

http://www.facebook.com/anarchyonline

Únor 14, 2012, 12:31:41 odpoledne
Odpověď #721
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

mám pocit, že M.C reaguješ na něco uplně jinýho než jsem napsal (nebo jsem minimálně chtěl napsat)

Mám na to zcela opačný názor. Byť je většina Rodierovo zkušeností zprostředkovaných, tak trefil hřebík na hlavičku. Teritory control v DF není nijak rozvinutý. Je výborné že můžeš držet města a vesnice, ale nikam dál to nejde a AV věnuje svůj čas většinou naprosto zbytečným věcem, místo toho, aby se věnovali klíčovým věcem, které dělají z DF unikátní hru. Self siege byli vždycky velká chyba, nevím zda je to pořád možné dělat, ale spousta holdingů by bez nich kdysi změnila majitele. Souhlasím s Rodierem i v tom že by ve hře měla bát aukce ve smyslu toho že by bylo místo, kde by sis vyfiltroval kdo co kde prodává a dojel by sis tam si to koupit. Souhlasím i s tím že když už se v DF nedá stavět kdekoliv, tak by se mohl několikanásobně rozšířit počet míst, kde se nechají baráčky stavět.

ad "territory control" : Hodnota území a nemovitostí byla hlavně ve spawnech okolo a v tomto ohledu to fungovalo hodně dobře, v dobách Cairnbear se člověk objevil na Cairnu a jakmile ho někdo z aliance uviděl, tak byla dost malá šance, že se z toho ostrova dostane pryč živej, a takovejch příkladů je spousta, spawny v okolí Chuharacua Bay, Leenspar Golem na Yssamu atp. Ty spawny jsou obrovským zdrojem příjmu pro toho kdo je ovládá, bohatství nepochází z dolů ve městech, jak se spousta lidí mylně domnívá, ale právě z těch nejlepších spawnu.

ad "self siege" : jednoznačná chyba Aventurine (už je to opravený), ale z mnoha pohledů nafouknutá bublina, pokud někdo chtěl guildu pod self siegem opravdu siegnou, tak to nebylo nějak složitý

a právě proto říkám, že na rodiera nemá cenu reagovat, on vůbec neví jak ten siege systém fungoval a jak se dá siegnou guilda, co selfsieguje, přitom je to jednoduchej postup co ti sepíšu do jednoho odstavce

ad aukce & baráky : k tomu už jsem se ani nedostal

Asi ještě tak velý šéf jako ty, abych post někoho jiného prostě přešel s tím že na takového člověka mi nestojí ani reagovat

kolik má rodier nahráno v Darkfallu ? tisícinu toho co já a ty ? šíření dezinformací je jeho internetový podpis, všude kde se objeví mele blbosti o něčem co hrál 14 dní

Co se týče tvého komentáře našich siegů a historie, tak si mylím že to je tvůj pohled je hodně úzký. Píšeš o počtu siegů a motivaci, o tom za co kdo vlastně bojuje a že jsme si vždy vybrali špatné spojence ? Tak si to pojdmě porovnat Isacu. Boiiani byli vždycky Boiiani, relativně malá skupina hráčů, která se vždycky někde protloukla. Nejsme žádná PvP elita, ale byla sranda, nejdřív jsme měli hamlet, pak jsme byli v Hyperionu, pak jsme byli chvíli bezdomovci co sídlej v NPC městě, pak jsme si dobyli dalśí hlamlet s pomocí REDů, kteří v něm snámi chvíli bydleli, pak další hamlet a pak jsme o ně přišli, bydleli jsme ve městech různých aliancí s kterýma jsme bojovali, měli jsme Jeradan, následně jsme měli s další malou, ale výkonou guildou Daemesh, zase jsme joinuli ali a dobyli jsme Kholesh, pak jsme alli opustili a šli jsme do El Haratu, který koupil Sheepa s Derfellem atd ..

Vždycky bylo hůř nebo lépe a kolikrát jsme se hádali a taky padla hlava jednoho guildmastera, ale byla to prdel. Když si vezmu tebe, tak ty jsi byl u ReDů a pak jsi prostě joinul nejsilnější communitu na serveru a za ně bojuješ. Nevidím nic špatného na Sunu, je to stará dospělá komunita a v každé hře se dobře chytnou, nemají omezení národností, čili maj velký výběr dobrých hráčů, mají dobré vedení, dobře nastavené scripty  ( a nevadí jim self siege ) Ani tobě na tom není co vytýkat, nejsi pasivní člen aktivně se účastníš bojů a dění. Nadruhou stranu, jsi jeden z tisíce lidí v Sunu, který se přidal za běhu k dobrému zázemí, kterého si využíval nic extra na tom nevidím. Rozhodně netuším čím bys tu chtěl dělat ramena na jakéhokoliv Boiiana, tedy hráče který se drží svých kamarádů se kterými hraje tuhle hru tak jak ho to baví. Možná jsi minul původní pointu hraní multiplayerových her, kterou je bezesporu bavit se. Ten kdo se baví ,vyhrává.

absolutně si nepochopil o čem jsem mluvil a bráníš si tu něco co ani bránit nemusíš, můj původní post (na kterej reagoval rodier)

"- nejlepší boje klanů a aliancí o ovládnutí (části) světa co jsem v MMO viděl"

a to právě přímo souvisí s

Možná jsi minul původní pointu hraní multiplayerových her, kterou je bezesporu bavit se. Ten kdo se baví ,vyhrává.

já se bavil, bavil jsem se královsky

na nikoho tu ramena nedělám, nikomu nic nevytýkám , ať si každej hraje jak chce, všechno má svoje, je mi uplně jedno jestli někdo hrál v guildě o deseti lidech nebo v alianci o 1000, ale musíš uznat, že do určitých aspektů hry si prostě člověk z velký guildy vidí víc, prostě proto, že jsou od základu určený pro velký guildy

jedna věc je jezdit na škuneru v 10 lidech, jiná věc je být s 60 lidma na Manowaru atp.

Únor 14, 2012, 03:34:54 odpoledne
Odpověď #722
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall
  • Nick: Nimrod Shardon

Nemuzete srovnavat trapne sieage na L2 s siegem na Darkfallu.
Jinak souhlas s Tvoji mamou
+1

Únor 14, 2012, 06:09:11 odpoledne
Odpověď #723
  • Rekrut
  • *
    • Zobrazit profil

Souhlas s Isacem i kdyz sem vetsinu toho necetl :). DF byl nahodou super a clovek mel porad motivaci. LA sice nebyla zdaleka tak aktivni a "usepesna" jako SUN, nicmene na to ze nabirala a i absolutni novacky tak byla aktivni a hrala i vyznamnou roli v politice. Rozhodne sem se za dobu hrani vubec nenudil. Problem DF byly jen neustaly lzi ohledne updatu a neschopnost AV pridat novej content. Jinak bylo DF nejlepsi pvp hrou s bojem o uzemi kterou jsem za poslednich 15 let hral.
Vas oblibenec Gorf.

Únor 16, 2012, 07:57:32 dopoledne
Odpověď #724
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Kdo z vás hraje DF, mam zrusenou subs na swtor a na wowko. Zkusim trialku mortalu, ale moc tomu neverim.
PS: Subs na swtor prodlouzim v pripade, ze to na  50ce nebude nuda :) Už mi chybí jen 3lvl :)

Únor 16, 2012, 06:28:27 odpoledne
Odpověď #725
  • MastahBlastah!
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Mo/MC
  • Nick: rodier

TvojeMama - je videt ze jsi to vubec nepochopil, ani ses nesnazil, jen si proste videl post od rodiera a tak si zacal nadavat.
Je uplne jedno jestli jsem v DF zazil 1 siege nebo 10000 nebo 0.  Bavime se o featurach hry. Ty jsou proste pevne dane a tecka.

Nimrod - musis si uvedomit, ze siege v L2 se nezmenili od roku 2004..nebo 2005.  Porad ale vlastneni ono hradu ovlivnuje celkove rozdeleni moci ve svete.  Samozrejme jako zabava jsou ty siege nic moc oproti DFku.  Ale vtom DFku pokud si nemel holding pobliz tedy nejakeho dolu nebo nejakeho rare spawnu pripadne rovnou na ostrove, tak to nemelo zadnej smysl a zadnej territory control.

ad swtor - bude. od 50tky jen grindis tokeny/commendace na gear, aby ses dostal o 1 stupinek vejs v hc/raidu a tedy grind pro grind.
http://dulfyforce.wordpress.com/2012/01/11/endgame-gear-guide-empire/
« Poslední změna: Únor 16, 2012, 06:37:23 odpoledne od rodier »
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."- Tackmann Kurt

Únor 16, 2012, 06:54:01 odpoledne
Odpověď #726
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

TvojeMama - je videt ze jsi to vubec nepochopil, ani ses nesnazil, jen si proste videl post od rodiera a tak si zacal nadavat.
Je uplne jedno jestli jsem v DF zazil 1 siege nebo 10000 nebo 0.  Bavime se o featurach hry. Ty jsou proste pevne dane a tecka.

tak to asi jedno není, když ani o těch featurach hry nic nevíš, jinak by si tu nemlel nějaký blbosti o self siege, což je nafouknutá bublina od těch, co tomu systému vůbec nerozumí

Samozrejme kazdy ty siege delal pro neco jinyho a mel vtom jinou motivaci. Z toho co tu blejes tys mel motivaci vtom proste zabijet lidi a hrat si na nejakou diplomacii.  Jenze jsou lidi (ja, dynty,..) kteri chteji vic.  Kterejm jde o to skutecne "pohnout svetem". A to si proste v DF nemel.  Mimo jine jsem stravil hodne cas kecani s Dargnonem kterejch tech siegu zazil hodne a moc dobre vim o co tam slo - o hovno.  O nic. Jen o momentalni srandu z PvP.

Dargnon hrál v Lux Arcana, tedy guildě co byla asi 90 procent existence Darkfallu neutrální a s nikým neválčila, vybral sis dobrýho rádce ...  :tongue:

Realne tam ZADNA territory controll nebyla.  Nemohl si nijak ovlivnit kdo ti kolem holdingu chodi atd.  Proste sandbox vtom nejhorsim slova smyslu - hrat si na vzdusne zamky.. ziskat nakej holding a mlatit se pres pupek "joo to sme pasaci, mame holding, sme kralove sveta" pritom hovno.

tak ještě jednou, i pro dementy jako si ty

přiklad číslo jedna

Furghum - hamlet co je nejblíž k jižní sea tower, jeho vlastnictvím získáš rychlý přístup k sea tower -> obrovská výhoda pro klan

příklad číslo dva

Bloodscar - hamlet co je hned vedle spawnu Devila, jeden z nejlepších spawnů ve hře -> obrovská výhoda pro klan

příklad číslo tři

Eslingar - hamlet hned vedle spawnu Neithal a Veilron golema  -> obrovská výhoda pro klan

příklad číslo čtyří

Oethrain - spawnem Ghostu 20 metrů od hamletu  -> obrovská výhoda pro klan

a takle můžu pokračovat dál a dál, "territory control" nezpočívá v tom, že bych někde zmáčknul nějaký magický tlačítko a nikdo kromě mě na to území nemohl, ale v tom, že díky vlastnictví konkrétní nemovitosti získávám obrovskou výhodu pro kontrolu toho území

to kdo kolem toho holdingu chodí můžu ovlivnit jednoduše, když ho uvidím, tak ho zabiju

ve full loot hře se lidi vždycky koncentrují na místech, kde se dá nejvíc vydělat, pokud tyhle místa ovládáš, tak si zajišťuješ jak zábavu, tak peníze, jednoduchý

Únor 16, 2012, 09:40:28 odpoledne
Odpověď #727
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

ač velmi nerad musím s mámou souhlasit ohledně té teritory control. Na mapě jsou 3 druhy holdingů :)

1) obranný:  Vetšinou podzemní města kde trvá 5minut než se člověk někam vymotá, ale zas jsou velmi špatně obsaditelná
2) s dobrýma spawnama okolo=nejdražsi holdingy, ty mama celkem vyjmenoval kromě chucurama bay nebo jak se to jmenuje
3) na hovno :) jen na bind a pristup do sektoru přes portaly, drive bind kick.

Únor 23, 2012, 01:02:58 dopoledne
Odpověď #728
  • MastahBlastah!
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Mo/MC
  • Nick: rodier

;O  uplne mi vlhnou trenky.
ve hre, kde pve je to posledni rikat ze TC spociva v pristupu na pve spawn, to uz snad ani hloubeji klesnout nejde.
to je teda ubah territory control! maame kontrolu nad spawnem!! kdyz nebudeme spinkat,  gold farmeri nebudou moci farmit goldiky!!!
^_______^  kawaiiiiiii

omg.

« Poslední změna: Únor 23, 2012, 01:30:59 dopoledne od rodier »
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."- Tackmann Kurt

Únor 23, 2012, 10:10:28 dopoledne
Odpověď #729
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

ve hre, kde pve je to posledni rikat ze TC spociva v pristupu na pve spawn, to uz snad ani hloubeji klesnout nejde.
to je teda ubah territory control! maame kontrolu nad spawnem!! kdyz nebudeme spinkat,  gold farmeri nebudou moci farmit goldiky!!!
^_______^  kawaiiiiiii

omg.

já myslim, že v těch trenkách máš nachcáno neustále, takže to mě ani nepřekvapuje ...

každopádně ve full loot hře je PvE to poslední ? on je dost podstatnej rozdíl, jestli se někde armáda ukáže oblečená v bone nebo dragon armoru ...

Únor 23, 2012, 10:19:04 dopoledne
Odpověď #730
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Fallen Earth
  • Nick: Ghrazdul

^_______^  kawaiiiiiii

omg.

já myslim, že v těch trenkách máš nachcáno neustále, takže to mě ani nepřekvapuje ...

každopádně ve full loot hře je PvE to poslední ? on je dost podstatnej rozdíl, jestli se někde armáda ukáže oblečená v bone nebo dragon armoru ...

To neřeš. Rodier běhal jen v róbě on nic jiného nezná.  :cheesy:

Únor 23, 2012, 12:36:59 odpoledne
Odpověď #731
  • Host

Robu mel jen na specialni prilezitosti, normalne behal ve vlhkejch trenkach.

Únor 23, 2012, 02:38:36 odpoledne
Odpověď #732
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

No ja bych to téma uzavrel. Kdo nema nahrano aspon 200h, tak by to komentovat snad ani nemusel. Zbytecny flame

Ale vetsina prispevku me rozesmeje.

Ja si stojim za tim, že DF je po UO nejlepsi hra jakou jsem kdy hral.

Únor 23, 2012, 03:05:43 odpoledne
Odpověď #733
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

stačilo by, kdyby to komentovali jen lidi, co mají alespoň půl mozku ...

Únor 23, 2012, 03:50:49 odpoledne
Odpověď #734
  • Host

:-)
jsem si to tu musel prostě přečíst :-D

doufám, že nedostanu taky do držky tady hendka ! Máma doufám má skovanou vařečku.. ok ? jo...

K věci.

DF jsem hrál asi tak 3 měsíce, někdy před 2-3 lety, bral jem to od začátku jenom jako "fun" a řeknu na rovinu, bylo to naprosto super, ač jsem nebyl v žádné korporaci guilde allianci prostě v ničem, měl jsem tam jenom kámoše z RL a mastili jsme to společně.  Řeknu na rovinu, že zabití prvního skřeta nebo co to bylo asi po půl hodině střílení z luku bylo patřičně oslaveno :-D později jsme už zabíjeli i skřety kouzlící, prostě super, bylo vidět, že se postavička vyvíjí.

V tomto stádiu hraní si kámoš vzal nafukovací matračku s patřičným chlastem a občerstvením a šel se plavčit k nedalekému ústí moře/oceánu a plaval a plaval a plaval :-D

Jelikož mne afk plavání moc nenaplňovalo, ujal jsem se průzkumu crafting serepetiček. Byl jem naprosto nadšen, ještě do teď si pamatuji rytmické údery krumpáče do šutru nebo (ironu) ? Posléze přišlo i na stromy, keře prostě sesekat všechno v dosahu banky a "GZ" pěkně se to skillovalo, atributy nabíhali, banka se plnila, prostě balada.
Mé překvapení nastalo, když jsem si vyrobil jezdítko, naprostá bombice, nařežu pár stromů a mam muflona nebo co to bylo. Krása, jich bylo tolik těch jezdítek, že by z toho mohl být už pěkný cirkus. Prostě akce výroba kravin proběhla velice úspěšně.

Nicméně mne tato hra nějak víc neoslovila (pvper nejsem) ale řeknu na rovinu, že i pro solistu(crafta) je to prostě bomba :-D jsem snad i lovil ryby nebo co.

Co jsem chtěl vlatně říct už nevím, ale těch 200h tam budu mít určitě a ne AFK :-)

Jo ten systém boje, viděl jsem pár videí kde bylo spooouusty hráčů, a vypadalo to dost hustě, meteory, šavle jezdítka, prostě mela jak má být, dokáži si docela dobře představit masu lidí proti mase v tomhle, může být fakt dobrý.

Systém PvE se mi moc nelíbil, ale asi jen proto, že jsem měl atributy (síla atp) někde na úrovni mimina v plenkách :-/ ale jako slabšíma mobama jsem pak už docela svižně procházel .. není to prostě vůbec špatná hra, škoda že to nechávají jak to je.