Zdravím,
já (aka Marky Parky) a Joei (aka Lamina WarAneh) jsme spolu s pár dalšími lidičkami (celkem nás je 6) po třičtvrtěroční pauze opět online na Darkfallu. Vzhledem ke stavu stránek "
www.boiians.cz" a k tomu, že Inmak i Jeredan jsme viděli v cizích rukou, tak jsme mysleli že se boiians už neangažují a založili si vlastní guildu (Hazard Team).
Včera jsem ale potkal online Rapalu, pokecali jsme a zjistil jsem že Boiians fungují, jen si přestěhovali server a prodali majetek. Zatím se snažíme naskillovat se (zvlašť nováčci), takže objíždíme questy a spawny, harvíme a skilujem, takže nám docela vyhovuje, že naše pidiguilda je vůči všem neutralní a nezajímavá, naše newbieky tak neohrožují enemy a tak... Za nějaký čas ovšem už questy dojdou a budeme hledat novou motivaci, takže jsme určitě otevření minimalně meziguildovní spolupráci či možná i něčemu dalšímu (třeba návrat do řad Boiianů? ;) )....
A samozřejmě v mezičase - kdyby nějaký high skilled boiian třeba potřeboval naharvit matroš, na který se mu už nechce chodit, protože to pro něj nemá jiný význam, nabízíme svoje služby ;)