Boiians

Boiians

Autor Téma: Bývalí Boiiani opět ve hře  (Přečteno 730 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Duben 06, 2011, 06:15:16 odpoledne
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Zdravím,

já (aka Marky Parky) a Joei (aka Lamina WarAneh) jsme spolu s pár dalšími lidičkami (celkem nás je 6) po třičtvrtěroční pauze opět online na Darkfallu. Vzhledem ke stavu stránek "www.boiians.cz" a k tomu, že Inmak i Jeredan jsme viděli v cizích rukou, tak jsme mysleli že se boiians už neangažují a založili si vlastní guildu (Hazard Team).

Včera jsem ale potkal online Rapalu, pokecali jsme a zjistil jsem že Boiians fungují, jen si přestěhovali server a prodali majetek. Zatím se snažíme naskillovat se (zvlašť nováčci), takže objíždíme questy a spawny, harvíme a skilujem, takže nám docela vyhovuje, že naše pidiguilda je vůči všem neutralní a nezajímavá, naše newbieky tak neohrožují enemy a tak... Za nějaký čas ovšem už questy dojdou a budeme hledat novou motivaci, takže jsme určitě otevření minimalně meziguildovní spolupráci či možná i něčemu dalšímu (třeba návrat do řad Boiianů? ;) )....

A samozřejmě v mezičase - kdyby nějaký high skilled boiian třeba potřeboval naharvit matroš, na který se mu už nechce chodit, protože to pro něj nemá jiný význam, nabízíme svoje služby ;)

Duben 06, 2011, 06:31:44 odpoledne
Odpověď #1
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Noo, je fajn vidět, že se i někteří lidé vrací na DF. Jinak co se tyka pomoci pokud budete potřebovat něco co se týká kraftů a podobnejch věcí máme veškeré crafterské skilly na 50+ mastery takže s tím není problém. A co se týká např TS tak určitě by nebyl problém na našem stávajícím TSku. Linky jsou v Boiianské Nálevně myslím...

Duben 06, 2011, 06:35:44 odpoledne
Odpověď #2
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Díky za nabídku, TS server máme. Nabídky na craft věci bychom asi využili, čas od času bychom zajeli koupit něco, na co zatím sami nestačíme. A vůbec obchodu se nebráníme kdykoliv ;)

Duben 06, 2011, 06:57:07 odpoledne
Odpověď #3
  • Moderátor
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000370052
    • Zobrazit profil
  • Hra: League of Legends, Guild Wars 2
  • Nick: Kiriella

Ahoj, jsem rad ze slysim ze sou lidicky z5. Boiiani nemaj valku s nikym, takze jediny ohrozeni je v mestech nasi aliance. Mame v nasich radach nekolik novacku a nevidim duvod proc jejich pocet neznasobit. Nutit vas nemuzu, ale je skoda delit uz tak malo pocetnou Ceskoslovenskou komunitu na vic clanu.

Duben 06, 2011, 07:01:25 odpoledne
Odpověď #4
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Ook, jestil nemáte s nikým válku nebo spory, tak se možná přidáme dřív, taky myslím, že je škoda komunitu zbytečné drobit, proto se tu taky ozvývám ;)... ale domluvím se s ostatními co a jak

Duben 06, 2011, 10:15:04 odpoledne
Odpověď #5
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Jako momentální SG (ted teda nemam moc cas) si myslim, že pokud budete chtít, můžete joinout. Válku nemáme hlavně proto, že války automaticky končí po týdnu, takže války z daleké minulosti vypršeli a v NPC městech je klid.

Duben 07, 2011, 11:42:36 dopoledne
Odpověď #6
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DF, SWTOR, Diablo 3
  • Nick: Sil

Každá nová krev je přínosem, aspoň se budou moc občas podniknout, nějaký větší akce.  ;) a aspoň nebudu jediný salat v okolí, čím víc ti líp. :)

Duben 07, 2011, 03:06:37 odpoledne
Odpověď #7
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall
  • Nick: Nimrod Shardon

Stari dobri znami se nam vraci :) nazdarek Kuci.. :)

hraje nas dost, jen ted nekteri medituji staty:)

Duben 08, 2011, 10:56:47 dopoledne
Odpověď #8
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Aha, to vypršení války po týdnu jsem nevěděl. Konečně že to udělali.

Duben 08, 2011, 12:36:14 odpoledne
Odpověď #9
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

tak vitajte spat:)

ak budete s niecim potrebovat pomoc (tazsie moby, craft, pvp)  tak kludne napiste, urcite sa nas tu par najde co radi pomozu

Duben 12, 2011, 02:25:32 odpoledne
Odpověď #10
  • Rekrut
  • *
    • Zobrazit profil

Zdravím.

Jsem nový hráč Darkfallu,hra mě chytla a byl bych rád v nějakým kontaktu s českou komunitou případně i člen guildy pokud berete newbies.Můj ingame nick Icarium Last.

Duben 12, 2011, 02:39:44 odpoledne
Odpověď #11
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Ahoj, jasne, kazdy hladovy krk nakrmime :) Vitej u nas

Duben 12, 2011, 03:49:31 odpoledne
Odpověď #12
  • Moderátor
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000370052
    • Zobrazit profil
  • Hra: League of Legends, Guild Wars 2
  • Nick: Kiriella

Zdravím.

Jsem nový hráč Darkfallu,hra mě chytla a byl bych rád v nějakým kontaktu s českou komunitou případně i člen guildy pokud berete newbies.Můj ingame nick Icarium Last.

Dej si aplikacku do guildy, behem hodky lognu a vemu te.

Duben 21, 2011, 11:28:51 dopoledne
Odpověď #13
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Zdravím Boiiany, hraje nekdo z vas ONLINE, nebo vseci meditujete? Kazdy den se pripojim tak na pul hodky a je tam mrtvo

Duben 21, 2011, 03:20:44 odpoledne
Odpověď #14
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DF, SWTOR, Diablo 3
  • Nick: Sil

No joo letní počasí vyhnalo lidi od PC ven.  ;)