Boiians

Boiians

Autor Téma: SWTOR - diskuze  (Přečteno 8295 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Leden 25, 2012, 01:11:24 odpoledne
Odpověď #405
  • Boiians člen
  • Jsem blázen:-)
    • Zobrazit profil
  • Hra: DarkFall
  • Nick: Modesty

Kurva jak tohle může někoho bavit :(

Leden 25, 2012, 01:20:58 odpoledne
Odpověď #406
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL a další random hry
  • Nick: Stirius

Já myslím, že je to paráda ne? Takto promyšlená hra do nejmenších detailů, kde i nýmandi mají možnost mít top equip. Dyť to dělá málokdo!  Woot

Leden 25, 2012, 01:35:29 odpoledne
Odpověď #407
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

http://www.facebook.com/anarchyonline

Leden 25, 2012, 01:55:15 odpoledne
Odpověď #408
  • Zepp
  • Boiians člen
  • БОИИAНИ
    • Zobrazit profil
    • Zeppův Blog
  • Hra: EVE
  • Nick: Ywemir Ironhound

Tohle bylo i v BF2. 3 lidi, jeden zabíjel, druhej léčil a třetí byl v prdeli a nadával, protože se na něm dva domluvili a napakovali. Viděl jsem někde na to hezký video, mělo to i termín, ale nenašel jsem zatím.

« Poslední změna: Leden 25, 2012, 02:01:20 odpoledne od Ywemir »

Leden 25, 2012, 02:01:45 odpoledne
Odpověď #409
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Tréning pravých PvP champiónů !

Chvíli ty mě, pak já tebe a za chvíli máme všichni nejlepší gear co v téhle hře existuje  :cheesy:

OMG ! Doufám že na nové klácesnice přidaj kromě entru, tabulátoru a eskejpu ještě FAIL! button !

kde je ten člověk co tu propagoval ten progaming v MMO hrách ?  :grin:

Leden 26, 2012, 03:24:18 odpoledne
Odpověď #410
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

A ja blb mam nabindovany vsechny 4 listy, co jdou, na hotkeys a pritom jsem nikdy tak vysoko v tabulce ve warzone nebyl. Ze jsem na to neprisel driv, jak to spravne hrat. A taky skoda, ze nemame nejaky imperialni Bojany, abychom mohli uspesne kill-tradovat, i kdyz teda nevim, jestli by to slo po novem patchi, kdy pocitam, ze kdyz by jedna skupina spustila vsechny ty svoje ability, tak by klient spadl a valor by se nezapocital.

Fakt skoda, ze BW z toho MMORPG naimplementoval jen pulku a na to MMO tak nejak zapomnel.

Leden 27, 2012, 07:12:39 dopoledne
Odpověď #411
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DF, SWTOR

Tak koukám že patřím taky k těm blbcům, tak toho používam nějak moc a ono vlasně stačí najít jen jeden věc a rozdrtím každeho. Noo a já si řikal proč ja v WZ vždy koncím ve spodní části tabulky. :cheesy:

Tak teď si ale o hraní můžu nechat jen zdát, mam odpojený net, tak že nejdřív vyřešit todle a pak hraní, ale vyřešít to rychle a rázně (půjdu snad i přes mrtvoly). :cheesy:

Leden 27, 2012, 10:30:43 dopoledne
Odpověď #412
  • Host

Ta hra nebyla a nikdy nebude o PvP, hosi :)

Leden 27, 2012, 02:04:12 odpoledne
Odpověď #413
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, Darkfall
  • Nick: Sheepa

Někdy některé doopravdy nechápu a teď to řeknu obecně. Tak aby si to zase někteří hned na sebe neasociovali.

Když jsem měl možnost sledovat průběh, jak to s touto hrou bude vypadat, tak každá další informace mi poodkrývala roušku tajemství. Na začátku všechny informace, které byly známy zněly docela dobře a vypadalo to, že to bude daleko více sofistikovanější, než WoW. Ostatně už v tu dobu mi bylo jasné, že zase ne o moc, neboť styl hraní zůstane stejný. Jak běžel čas a objevovaly se stále nové a nové informace, tak i má mysl prozřela, že zde nemůže být o zase velké odlišnosti řeč. Pokud nepočítám ty kompletní mluvené dialogy a možnost odpovídat různě. Pak jsem měl možnost si vyzkoušet na týden betu a bylo mi naprosto jasné, že tento kousek nebude můj šálek kávy. To mě i vedlo k činu si hru vůbec nepořizovat. To raději ty peníze věnuji třeba charitě, než je spláchnu do záchodu za něco co bych hrál max měsíc.

Takže nechápu postoje některých lidí, kteří tu doslova "brečí" nad tím, že ta hra není to co očekávali a PvP stojí za starou bačkoru. Lidi to jste si doopravdy neuměli spočítat kolik je 1+1, než jste prozřeli, že to dopadne stejně jako Rift a zjistíte, že to většinou opěvovaný Darkfall nenahradí?  Noob Zde odpovím i Stiriovi na jeho otázku, proč většinou mluvím o Boiianech tak, jako kdybych nebyl jejich součástí. Je to tím, že nemám rád postoj, který je tu většině tak moc blízký. Než dělám kolem něčeho hype jak do toho půjde děsně moc lidí, tak to napřed vyzkouším a zhodnotím a 1-2 měsíce ukáží, jak moc velkou Boiianskou základnu si to najde. Pokud bude stabilní a v obstojném počtu, potom mohu prohlásit, že máme v této hře aktivní účast. Nikoli to, že hraje 6 lidí a dalších 12 jsou alti. Ale to už se zase dostávám k jiné kapitole a odbočuji od SW.

Na závěr: Všichni, kteří jste od toho čekali zázrak a moc dobře jste věděli, že to zázrak nebude a teď si tu jen stěžujete si dejte facku! Děkuji

P.S.- Klidně si mě za to ukamenujte. Je mi to u zadní části, ale je to můj názor, za kterým si stojím!

Žádná pevnost není tak silná, aby nemohla být dobyta penězi.

Leden 27, 2012, 03:58:57 odpoledne
Odpověď #414
  • Host

Někdy některé doopravdy nechápu a teď to řeknu obecně. Tak aby si to zase někteří hned na sebe neasociovali.

Když jsem měl možnost sledovat průběh, jak to s touto hrou bude vypadat, tak každá další informace mi poodkrývala roušku tajemství. Na začátku všechny informace, které byly známy zněly docela dobře a vypadalo to, že to bude daleko více sofistikovanější, než WoW. Ostatně už v tu dobu mi bylo jasné, že zase ne o moc, neboť styl hraní zůstane stejný. Jak běžel čas a objevovaly se stále nové a nové informace, tak i má mysl prozřela, že zde nemůže být o zase velké odlišnosti řeč. Pokud nepočítám ty kompletní mluvené dialogy a možnost odpovídat různě. Pak jsem měl možnost si vyzkoušet na týden betu a bylo mi naprosto jasné, že tento kousek nebude můj šálek kávy. To mě i vedlo k činu si hru vůbec nepořizovat. To raději ty peníze věnuji třeba charitě, než je spláchnu do záchodu za něco co bych hrál max měsíc.

Takže nechápu postoje některých lidí, kteří tu doslova "brečí" nad tím, že ta hra není to co očekávali a PvP stojí za starou bačkoru. Lidi to jste si doopravdy neuměli spočítat kolik je 1+1, než jste prozřeli, že to dopadne stejně jako Rift a zjistíte, že to většinou opěvovaný Darkfall nenahradí?  Noob Zde odpovím i Stiriovi na jeho otázku, proč většinou mluvím o Boiianech tak, jako kdybych nebyl jejich součástí. Je to tím, že nemám rád postoj, který je tu většině tak moc blízký. Než dělám kolem něčeho hype jak do toho půjde děsně moc lidí, tak to napřed vyzkouším a zhodnotím a 1-2 měsíce ukáží, jak moc velkou Boiianskou základnu si to najde. Pokud bude stabilní a v obstojném počtu, potom mohu prohlásit, že máme v této hře aktivní účast. Nikoli to, že hraje 6 lidí a dalších 12 jsou alti. Ale to už se zase dostávám k jiné kapitole a odbočuji od SW.

Na závěr: Všichni, kteří jste od toho čekali zázrak a moc dobře jste věděli, že to zázrak nebude a teď si tu jen stěžujete si dejte facku! Děkuji

P.S.- Klidně si mě za to ukamenujte. Je mi to u zadní části, ale je to můj názor, za kterým si stojím!

Tak to se podepisu :) ... vysvetlil jsi to krasne, bohuzel ja jsem pochopen nebyl ... na druhou stranu, mel jsem se asi vyjadrit jasneji, ze ...

Leden 27, 2012, 04:49:43 odpoledne
Odpověď #415
  • Zepp
  • Boiians člen
  • БОИИAНИ
    • Zobrazit profil
    • Zeppův Blog
  • Hra: EVE
  • Nick: Ywemir Ironhound

Poslední dobou je zřejmé, že tyhle komunikační záležitosti jako fóra, sociální sítě nebo jiné druhy neosobní komunikace spíše než pro šíření informací jsou dobré právě pro to "brečení" a vyvztekání se jiným. Takový to, že se člověk prostě potřebuje vykecat ze svého trápení. Ani se tomu nedivím, stalo se mi to mnohokrát a ne u Star Wars.

Hypotetický příklad, ale stal se. Něco jsem si koupil, bylo to docela drahý a já jsem tušil, že to stojí za hovno, nenaplnilo to moje očekávaní. Jenže, když o tom začal někdo prohlašovat, že je to sračka veřejně a že ti, co to používají jsou kdovíco, tak jsem se nasral a hájil jsem tu věc ačkoliv jsem ji nenáviděl. Rozdmýchal jsem flamy, prohrál, byl jsem nasraný. Každý do mě pičoval, byl jsem ještě nasranější. Stejný příklad zde. Dost lidí SWTOR neuspokojilo, tak tu brečí, ale dostává se jim pouze tvrdé podlahy a vět "Máš, cos chtěl" a odvrácená tvář. A ve výsledku byli nasraní všichni.

Boiians (jak je vidím já) jsou jiní. Někdo, kdo má takovouto bolest přijde, uleví si, ale nikdo ho nepošle do hajzlu, za jeho emoce, názor atp. Řekneme mu přátelským tónem: "Tak na to kašli, život jde dál a člověk má příliš málo času, aby se rozčiloval nad rozlitým mlékem. Pojď s náma do jiný hry, tam je prdel. M.C vypráví na TSku, všichni umírají. Sumec vypráví historky ze srazů a půlka lidí padá ze židlí. A když prdel skončí, bude zase jinde."

O tom jsou Boiians, podle mě a já jsem rád, že jsem jedním z nich.

Leden 27, 2012, 09:03:53 odpoledne
Odpověď #416
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
    • http://forum.boiians.eu/
  • Hra: EvE

Leden 27, 2012, 09:55:19 odpoledne
Odpověď #417
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Sheepo já se hlásím jako první  :tongue: já tě chci kamenovat  :grin: na příští sraz si sebou vem kárku s pěknejma valounkama akorát do ruky  Woot

Leden 28, 2012, 11:32:01 dopoledne
Odpověď #418
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

Musim nějak zabít pár minut než vyrazíme s paní na oběd a do kina, takže se tu proberu tou snůškou hovadin, co tu přibyla.

Detoxa - "Ta hra nebyla a nikdy nebude o PvP, hosi :)" - to je samozřejmě kravina "hochu". Hra která je o konfliktu dvou stran, za které hráči dané hry hrají, kde jsou daily PvP quest, PvP zóny, arény, kde hráč získává xp/peníze/výbornej equip, kde PvP to poslední co ti zbude, když vyčerpáš PvE content a mimo jiné je to součást toho za co jsi zaplatil svoje peníze - je samozřejmě o PvP. To že je to PvP blbě udělaný a my to tu pořádně properem, je zřejmě zcela přirozené.

Gothaur - další blábol do sbírky ? Hups .. kampak se nám poděl ?

Sheepa - podle všeho píšeš je nejlepší způsob jak otestovat hru - jí netestovat, to asi neni cesta, rozhodně ne pro mě. Mám peníze i čas tak si to koupim, hraju jí a mam s guildu ze který do toho někdo jde a někdo ne, někdo zůstaně, jinej se na to vybodne, kecáme o tom na fóru, v čem je problém ? To je celkem přirozený proces, který každý vyrovnaný jedinec chápe a očekává. Brečení o kterém mluvíš je asi trochu jiná záležitost. To probíhá na offic fórech a je to tlak na vývojáře, ale těžko ho hledat tady, kde si to přečte maximálně pár Boiianů.

Jaký kamenování, brečení, fackování a zázraky to sem taháš ? Nerozumim. Jedinej problém, kterej tu je je ten který sám vytvoříš ve své hlavně, jinak tu probíhá běžný testování/hraní/kydání o hrách - vyjma pár exotů jako Detoxa a Gothaur tomu snad všichni normální lidi rozuměj.

Jo vlastně jeden problém tu je, všichni co hráli UO a DF maj tak trošku absťák po nějakám pořádným sanboxu, to jsi trefil, ale s tím těžko něco dělat ( minimálně v dohledné době )
« Poslední změna: Leden 28, 2012, 11:38:57 dopoledne od M.C/Sugest »
http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

http://www.facebook.com/anarchyonline

Leden 28, 2012, 11:50:55 dopoledne
Odpověď #419
  • Host

Musim nějak zabít pár minut než vyrazíme s paní na oběd a do kina, takže se tu proberu tou snůškou hovadin, co tu přibyla.

Detoxa - "Ta hra nebyla a nikdy nebude o PvP, hosi :)" - to je samozřejmě kravina "hochu". Hra která je o konfliktu dvou stran, za které hráči dané hry hrají, kde jsou daily PvP quest, PvP zóny, arény, kde hráč získává xp/peníze/výbornej equip, kde PvP to poslední co ti zbude, když vyčerpáš PvE content a mimo jiné je to součást toho za co jsi zaplatil svoje peníze - je samozřejmě o PvP. To že je to PvP blbě udělaný a my to tu pořádně properem, je zřejmě zcela přirozené.

Gothaur - další blábol do sbírky ? Hups .. kampak se nám poděl ?

Sheepa - podle všeho píšeš je nejlepší způsob jak otestovat hru - jí netestovat, to asi neni cesta, rozhodně ne pro mě. Mám peníze i čas tak si to koupim, hraju jí a mam s guildu ze který do toho někdo jde a někdo ne, někdo zůstaně, jinej se na to vybodne, kecáme o tom na fóru, v čem je problém ? To je celkem přirozený proces, který každý vyrovnaný jedinec chápe a očekává. Brečení o kterém mluvíš je asi trochu jiná záležitost. To probíhá na offic fórech a je to tlak na vývojáře, ale těžko ho hledat tady, kde si to přečte maximálně pár Boiianů.

Jaký kamenování, brečení, fackování a zázraky to sem taháš ? Nerozumim. Jedinej problém, kterej tu je je ten který sám vytvoříš ve své hlavně, jinak tu probíhá běžný testování/hraní/kydání o hrách - vyjma pár exotů jako Detoxa a Gothaur tomu snad všichni normální lidi rozuměj.

Jo vlastně jeden problém tu je, všichni co hráli UO a DF maj tak trošku absťák po nějakám pořádným sanboxu, to jsi trefil, ale s tím těžko něco dělat ( minimálně v dohledné době )

To je zajimave, ze kdyz ma nekdo jiny nazor, tak mu ten druhy hned nadava do retardu a exotu :) ... kdyz uz tady pises, jak se o tom bavime na foru, tak je treba i dodrzovat nejake zaklady slusneho chovani, ne, to si myslim, ze patri k tem NORMALNIM lidem :D (zajimala by me z tve strany co to je byt normalni? byt jako ty? :D )

Zopakuju co mam na srdci a vubec se to netyka nejakeho PvP ci SWOTR obecne. Me jde o to, ze s VAMA se proste hrat neda .. tak jak pise Sheepa, proste udelate vzdycky kolem toho nejake HALO a pak aby si clovek hledal lidi jinde ..

Ja kdyz uz utratim ty penize, tak si chci tu hru uzit a nedivam se jenom na nejake PvP, ktere neni hlavni naplni teto hry. Necham se ukecat, pujdu do toho s Boiians a ceho se dockam? Na 50 nemam s kym jit ...

Co jsi tam prosel? Nic .. jenom tu nadavas na PvP, o PvE kterem si psal, ze bys rad prosel, si nezavadil.

Tak to uz prestan resit a bez s tim nekam :) ... pro me jasny, az vyjde ten uzasny sandbox o kterem tady basnis, tak ti tam prijdu upravit cifernik ..
« Poslední změna: Leden 28, 2012, 12:04:39 odpoledne od Detoxa »