Tak jsem si precetl o novem patchi a wow:
The number of commendations in Champion and Battlemaster Bags has been greatly increased, and the direct item trade tokens appear less frequently in Champion Bags. This change allows players to obtain PvP gear at a steady and significantly more predictable rate with an occasional bonus.
Takze jestli to chapu spravne, tak dokud clovek nebude mit Valor60, tak bude pobihat v Centurion crapu, ktery ma staty horsi nez nahodny odpad na AH. K tomu nerf Biochemky, misto aby konecne zacali delat ostatni crafty o necem. To je normalni tady v tech WoW hrach, ze se vsechno nerfuje? Takze pokud neco neudelas mezi prvnima, tak mas smulu?
Jo a muzete mi nekdo vysvetlit smysl kreditu ve SWTOR? Nejak jsem nepochopil, na co jsou. Na AH neni absolutne nic, co by melo smysl koupit, vsechny medpacky, stimy a adrenaly jsou reusable (protoze biochem je jediny smysluplny kraft), takze jediny smysl vidim v opravach, pokud clovek hraje PvE.
Skoro se citim jako bych se stal obeti scamu, kdyz jsem si koupil ten 60ti denni kod.