0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
Já mám takovou zkušenost, že po zaplacení se jde okamžitě nalogovat. Logni se na acc na webu a podívej se odky do kdy máš zaplaceno.
Citace: M.C/Sugest Leden 30, 2011, 02:04:35 odpoledneJá mám takovou zkušenost, že po zaplacení se jde okamžitě nalogovat. Logni se na acc na webu a podívej se odky do kdy máš zaplaceno.Koupil jsem to pres Profile & Billing Info, ted se modlim abych si ten DF nekoupil celej znova LOL...to snad nejde ne?
Posledni SPAM.... jaktoze nevidim svuj charakter, to se mi zobrazi az po stazeni vsech patchu nebo co?! :(
Citace: Elmark Leden 30, 2011, 02:21:34 odpolednePosledni SPAM.... jaktoze nevidim svuj charakter, to se mi zobrazi az po stazeni vsech patchu nebo co?! :( Aventurine maže postavy z neaktivních účtů, ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. (neplatí to pokud si měl jméno kratší než 3 znaky, to pak musíš napsat na support)
Citace: Tvoje Máma Leden 30, 2011, 02:48:49 odpoledneCitace: Elmark Leden 30, 2011, 02:21:34 odpolednePosledni SPAM.... jaktoze nevidim svuj charakter, to se mi zobrazi az po stazeni vsech patchu nebo co?! :( Aventurine maže postavy z neaktivních účtů, ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. (neplatí to pokud si měl jméno kratší než 3 znaky, to pak musíš napsat na support)To je docela prasárna ne? Pokud hraješ třeba 2 roky, pak půl roku pauza a smazali by tě? Nebo jsou nějaké limity?
Nějak jsem nepochopil tvou češtinu: ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. Nepochopil jsem, co se jako mělo obnovit.