Boiians

Boiians

Autor Téma: Nejde login po zaplaceni  (Přečteno 248 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Leden 30, 2011, 02:01:19 odpoledne
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Hele tak jsem zaplatil, ale nejde mi lognout, bud mi to da docasak ze se rychle loguju a nebo je tam Account is not active #3, co s tim? To chvilku trva nez to zaktivujou?

Leden 30, 2011, 02:04:35 odpoledne
Odpověď #1
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Já mám takovou zkušenost, že po zaplacení se jde okamžitě nalogovat. Logni se na acc na webu a podívej se odky do kdy máš zaplaceno.
http://www.gridstream.org/gsp-nextgen/subpages/media_archive.aspx#1  << Epicine, Atrox with pink mohawk MP3 anarchy Online series. Must hear.

http://www.facebook.com/anarchyonline

Leden 30, 2011, 02:12:05 odpoledne
Odpověď #2
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Já mám takovou zkušenost, že po zaplacení se jde okamžitě nalogovat. Logni se na acc na webu a podívej se odky do kdy máš zaplaceno.

Koupil jsem to pres Profile & Billing Info, ted se modlim abych si ten DF nekoupil celej znova LOL...to snad nejde ne?

Leden 30, 2011, 02:15:02 odpoledne
Odpověď #3
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Koupil jsem to pres Profile & Billing Info, ted se modlim abych si ten DF nekoupil celej znova LOL...to snad nejde ne?

Sem si neuvedomil ze se to kupuje pres online shop, ale kdyz uz mam DF na ucte dyl jak rok tak to snad nejde koupit ho po 2. ?

Leden 30, 2011, 02:16:59 odpoledne
Odpověď #4
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Dobry sem debil, da se to zaplatit jen pres online shop :) Profile & Billing Info  jsou jen udaje, nemysli mi to..Smazte topic, uz to jede...:)

Leden 30, 2011, 02:21:34 odpoledne
Odpověď #5
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Posledni SPAM.... jaktoze nevidim svuj charakter, to se mi zobrazi az po stazeni vsech patchu nebo co?! :(

Leden 30, 2011, 02:48:49 odpoledne
Odpověď #6
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Posledni SPAM.... jaktoze nevidim svuj charakter, to se mi zobrazi az po stazeni vsech patchu nebo co?! :(

Aventurine maže postavy z neaktivních účtů, ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. (neplatí to pokud si měl jméno kratší než 3 znaky, to pak musíš napsat na support)

Leden 30, 2011, 02:55:48 odpoledne
Odpověď #7
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Yep diky, kdyztak to dam od zacatku no

Leden 30, 2011, 05:01:18 odpoledne
Odpověď #8
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Aventurine maže postavy z neaktivních účtů, ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. (neplatí to pokud si měl jméno kratší než 3 znaky, to pak musíš napsat na support)

To je docela prasárna ne? Pokud hraješ třeba 2 roky, pak půl roku pauza a smazali by tě? Nebo jsou nějaké limity?

Leden 30, 2011, 05:50:59 odpoledne
Odpověď #9
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Oni to nemažou doslova. Jen aby odlehčili produkční databázy tak to kopírujou někam mimo do jiný větve.

Je to běžnej postup. Problém je že s tím mají ale problémy, jak tu bylo napsáno třeba u postav s jménem kratším než 3 písmena. Na foru psali lidi že jim postavu obnovovali třeba 14 dnů a čas za subscription jim nevrátili... :/

Leden 30, 2011, 07:06:26 odpoledne
Odpověď #10
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

To je docela prasárna ne? Pokud hraješ třeba 2 roky, pak půl roku pauza a smazali by tě? Nebo jsou nějaké limity?

čteš ty vůbec co píšu ? ta postava se ti automaticky obnoví, když se naloguješ ...

Leden 30, 2011, 07:29:20 odpoledne
Odpověď #11
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Nějak jsem nepochopil tvou češtinu:  ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. Nepochopil jsem, co se jako mělo obnovit.

Leden 30, 2011, 07:47:30 odpoledne
Odpověď #12
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Nějak jsem nepochopil tvou češtinu:  ale mělo by se ti automaticky obnovit, když vypneš - zapneš launcher. Nepochopil jsem, co se jako mělo obnovit.

asi to na co jsem odpovídal ?  8) to se obávám nebude mojí češtinou  8)

Leden 31, 2011, 05:28:38 odpoledne
Odpověď #13
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Darkfall
  • Nick: Nimrod Shardon

Ja jsem sice velky tupy ork, ale pochopil jsem to hned:D

Únor 01, 2011, 02:48:24 odpoledne
Odpověď #14
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, Darkfall
  • Nick: Sheepa

Problém vyřešen topic zamčen!

Žádná pevnost není tak silná, aby nemohla být dobyta penězi.