Boiians

Boiians

Autor Téma: Jaké itemy draze prodat?  (Přečteno 421 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Leden 21, 2011, 06:07:48 odpoledne
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Takže topic zakládám z důvodu,že i když tu chvíli běhám,tak nevim jestli náhodou neházím vendorovi item za mega platiny a rád bych od vás zjistil info co má jakou cenu. Uvedu svoje zkušenosti co jsem za kolik prodal případně jsem odchytl na Thelanis forech.
Topic bych rád vedl přehledně, takže formulace typu:
Item- cena

+3 Metaline handwraps of pure good: prodány na forech za 1.66M platiny
Fanged Gloves (prodáno za 300Kpp)
Googles z Wiz Kinga (500K?)
+5 Vicious handwraps of Greater evil outsider Bane  (Prodáno za 350K pp)
Intim ring +13 (Prodáno za 55K pp)
+3-5 Metaline Handwraps of Pure good (cena typu 5x+ large ingredience od každého)
Wounding of Puncturing Itemy (Cena nevím)
Ring superior devotion V (500K pp)

« Poslední změna: Leden 22, 2011, 12:56:05 odpoledne od Jingej »

Leden 22, 2011, 11:32:15 dopoledne
Odpověď #1
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

no já se orientuju dle aktuální nabídky ostatních .. jinak se prostě dobře prodávají "čisté" věci na skily a atributy páč dávaj vždy vyšší bonusy na dannym lvl. víc nepomůžu.
Politika a sex jsou totožné .. cílem obou je toho druhého pořádně ojebat.

Leden 22, 2011, 07:17:07 odpoledne
Odpověď #2
  • Rekrut
  • *
    • Zobrazit profil

Jakekoliv handwrapy typu Holy + Greater bane jsou jak vyhra ve sportce (tipoval bych miliony plat.). Holy se stackuje s holy burst ringem a greater bane je hodne moc dmg. Nejcennejsi je asi Holy HW of greater evil outsider bane ale i dalsi jako greater elemental bane atd jsou dobry. Samozrejme i vyse zmineny metalline of PG wrapy, protoze jediny ktery se daj mimoto sehnat jsou Devout handwraps z shadow crypty a ty jsou zaprve +2 a za druhe je to hruza to farmit. Mozna ted cena trochu klesla kdyz ma shintao III silver fisty, ale Dark monkove to furt potrebujou.
Khyber server - pokud budete farmit favor na khyberu, ozvete se mi a hodim vam nejaky prachy na potky :-)

Březen 03, 2011, 02:39:38 odpoledne
Odpověď #3
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Docela me dostalo, jak se po eventu zacala hroutit DDO ekonomika. Bloodstone je sice stale zhruba jedna cervena supina, akorat uz nestoji 700k, ale 2miliony. V zasade vsechno podrazilo asi dvakrat.

Březen 03, 2011, 03:38:52 odpoledne
Odpověď #4
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

jj taková italská ekonomika .. chleba za pár mega atd .. tenhle únik posrali totálně a jsem zvědav co s tim provedou .. že by devalvace?
Politika a sex jsou totožné .. cílem obou je toho druhého pořádně ojebat.