No já to vidím asi takhle:
DDO jsem hrál na jiném serveru (Orien) asi jeden až dva roky - s menší pauzou. A občas jsem našel nějakou českou gildu či českého hráče, ovšem ti vydrželi hrát jen chvíli. Anglicky umím dobře, ale pokecat a zapařit s našincem je lepší. Tak jsem hledal až našel Boiians. Zprvu mě zarazila ta přihláška. Popravdě jsem si říkal proč vyplňovat něco tak stupidního, abych si mohl zahrát v české gildě? Fakt se mi do toho nechtělo, až jsem ji prostě napsal, poslal a za pár dní jsem byl v gildě. Když jsem zjistil jaký level je, jací tam jsou lidi atd., tak jsem pochopil k čemu slouží. Vlastně je to fajn a nic bych na tom neměnil. ( možná pár detailů ale to snad ani nestojí za řeč) Ten kdo to nechce vyplnit tak vlastně ani nehodlá komunikovat a tudíž je neužitečný. Sám jsem byl leader v několika hrách takže vím moc dobře jaké to je mít mezi sebou děti, rejpaly či příživníky, kteří otravují a za pár dní nehrají.
Škoda že tu nejsem déle. Takhle vůbec nevím kdo má jaké postavení a jaké má v DDo postavy, kdo je leader atd. A studovat to nehodlám to bych se z těch jmen zbláznil, už teď v tom mám chaos. Pochopil jsem, že gildu založil Stirius který už nehraje. Jestli někdo chce leadera tak se může hlasovat kdo by to měl být a ten to pak převezme. Stirius by měl být furt schopen předat velení. Nebo gildu rozpustit a začít znovu.
P.S. Jaký sraz, kde a kdy? Pokud by to nebylo daleko rozhodně bych přijel. A vzal bych hromadu moderních deskových her. To byste čučeli.