Boiians

Boiians

Autor Téma: Poradní místnost vedení  (Přečteno 3742 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.

Únor 20, 2012, 07:17:54 odpoledne
Odpověď #135
  • Zepp
  • Boiians člen
  • БОИИAНИ
    • Zobrazit profil
    • Zeppův Blog
  • Hra: EVE
  • Nick: Ywemir Ironhound

Stejně ty nejhorší živly tady na fórku upadnou pak na srazu do stavu blaženého bezvědomí jako první :-)

Ono to vlastně není ani tak o hrách a ani o Boiianech, prostě se chlastá a kecá o kravinách. Já si myslím, že tyhle srazy jsou zkušenost do života a nejen herní. Teambuilding tomu říkají u nás na škole.

Únor 20, 2012, 07:51:16 odpoledne
Odpověď #136
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

jojo a nejlepší je pozvat tým na airsoft a pak jim dát vostrý  :grin:
Politika a sex jsou totožné .. cílem obou je toho druhého pořádně ojebat.

Únor 20, 2012, 08:10:08 odpoledne
Odpověď #137
  • Boiians člen
  • Envia, Elart, Smoulinka
    • Zobrazit profil

myslis s necim takovym, strade? :D
Ave Caesar, ave já.. :tongue:

Únor 20, 2012, 09:31:14 odpoledne
Odpověď #138
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Sith Lord
  • Nick: Killmore

Fakt ne, na vojáčky si hraj doma.
gl hf Kill

Únor 20, 2012, 11:27:10 odpoledne
Odpověď #139
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

Únor 21, 2012, 09:48:05 dopoledne
Odpověď #140
  • Host

Tu neznám absolutně taky nikoho, a na sraz bych klidně jel, sice jsem asociál, ale to nějak zmáknu :-)) Třeba se bojí přijet z toho DDO nebo co to je, nevim, ale mne to problém nedělá absolutně. Poznat nové lidi a ještě u toho chlastat je ok :-)) a nevidím v tom naprosto žádný důvod k panice nebo abych tam nejel :-))

Únor 21, 2012, 10:02:37 dopoledne
Odpověď #141
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DDO
  • Nick: Ramazil, Lextera, Barbucha

No já to vidím asi takhle:

DDO jsem hrál na jiném serveru (Orien) asi jeden až dva roky - s menší pauzou. A občas jsem našel nějakou českou gildu či českého hráče, ovšem ti vydrželi hrát jen chvíli. Anglicky umím dobře, ale pokecat a zapařit s našincem je lepší. Tak jsem hledal až našel Boiians. Zprvu mě zarazila ta přihláška. Popravdě jsem si říkal proč vyplňovat něco tak stupidního, abych si mohl zahrát v české gildě? Fakt se mi do toho nechtělo, až jsem ji prostě napsal, poslal a za pár dní jsem byl v gildě. Když jsem zjistil jaký level je, jací tam jsou lidi atd., tak jsem pochopil k čemu slouží. Vlastně je to fajn a nic bych na tom neměnil. ( možná pár detailů ale to snad ani nestojí za řeč) Ten kdo to nechce vyplnit tak vlastně ani nehodlá komunikovat a tudíž je neužitečný. Sám jsem byl leader v několika hrách takže vím moc dobře jaké to je mít mezi sebou děti, rejpaly či příživníky, kteří otravují a za pár dní nehrají.

Škoda že tu nejsem déle. Takhle vůbec nevím kdo má jaké postavení a jaké má v DDo postavy, kdo je leader atd. A studovat to nehodlám to bych se z těch jmen zbláznil, už teď v tom mám chaos. Pochopil jsem, že gildu založil Stirius který už nehraje. Jestli někdo chce leadera tak se může hlasovat kdo by to měl být a ten to pak převezme. Stirius by měl být furt schopen předat velení. Nebo gildu rozpustit a začít znovu.

P.S. Jaký sraz, kde a kdy? Pokud by to nebylo daleko rozhodně bych přijel. A vzal bych hromadu moderních deskových her. To byste čučeli.

Únor 21, 2012, 11:53:16 dopoledne
Odpověď #142
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Guildu vede už dlouho Strad a další kluci, nevím, kdo je nejvýš. A rozpustit s tím lvlem? Heh, to bych chtěl vidět pak to nadšení :-).

Srazy apod. se řeší v Boiians sekci v Nálevně, mrkni na foru na horní část forka. Tento rok ještě není nic určitého, ale vidím to asi zase tak na konec srpna.

Únor 21, 2012, 02:26:01 odpoledne
Odpověď #143
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

guild leader je stale strad, ktery se stara o vsechny personalni zalezitosti... i kdyz pri vareni polivky by to mel radej dava nekomu jinemu.  :laugh: kor kdyz jsme uz na tak vysokem levelu..

Únor 21, 2012, 03:04:19 odpoledne
Odpověď #144
  • Host

Stejně ty nejhorší živly tady na fórku upadnou pak na srazu do stavu blaženého bezvědomí jako první :-)

Mam pro to pracovní název "Onebesení" :-D  Halo

Únor 21, 2012, 04:05:41 odpoledne
Odpověď #145
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

A když už jsme u těch funkcí ... Kachňák je momentálně Raid leader a plánovač, na jeho postavách ty raidy stejně stojej páč je nejlepší healer  :kiss:
Můj zástupce je Elenbeil protože stojí názory v rozumných mezích a činí tak nárazník dvěma extrémům, tj lamismu a elitarismu.
Každej vedoucí musí stát uprostřed páč jinak nastane mela a tým se rozpadne.
Aldapo .. většinu charů a čí jsou máš vypsaný na fórku, jinak to není těžký zjistit na TS když si ho zapneš i ve hře .. (je pak vidět kdo mluví) nebo se zeptáš  :grin:
ještě musim vychválit "Gyndu" .. jeho healer práce a její provedení se mi líbí.

Únor 21, 2012, 05:17:06 odpoledne
Odpověď #146
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

ja tu asi zacnu plakat, stradiku..  Crying  GUI :tongue:

Únor 21, 2012, 05:57:28 odpoledne
Odpověď #147
  • Moderátor
    • Zobrazit profil

ja tu asi zacnu plakat, stradiku..  Crying  GUI :tongue:
vyplakej se mi na ramínku :wink: .. dneska ve šroudu pokud nechcípnu  :grin:

Únor 26, 2012, 06:33:15 odpoledne
Odpověď #148
  • Moderátor
    • Zobrazit profil
  • Hra: DDO

Zatím bych uzavřel nábor do guildy , na tsku zaznělo několik dobrých nápadů ohledně budoucnosti  které by se měly probrat :tongue:

Březen 05, 2012, 05:58:09 odpoledne
Odpověď #149
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

mozna bych trochu promazal seznam lidi v guilde.. dost z jmen, co tam jsou, je vyhazenych..