Boiians

Boiians

Autor Téma: Rady a dotazy ohledně hry  (Přečteno 2275 krát)

plus minus reset

0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.

Červenec 25, 2011, 02:09:10 odpoledne
Odpověď #30
  • Boiians člen
  • Envia, Elart, Smoulinka
    • Zobrazit profil

a pokud si jednou favorem neco otevres.. treba fvs, tak uz ti to zustava natrvalo otevrene.. takze na to nema TR vliv.. a ty packy bych poridil asi nasledovne: VoN (9-12), Sands (11-15), Gianthold (13-17), Necro4 (14-17), Reavers (17-20) a nakonec Amrath (18-20).. jsou to questy od 9. lvlu.. a pro nizky level by tu mela byt delara (6-8).. tam se ziska trinket +5% na xp.. coz pro TR nutnost..

a nakonec ti vyjde, ze to chce vsechny packy.  :cheesy: :cheesy: Carneval, Red Fens, Devils Assault (tam je min xp, ale zase sem tam dobry item), pak jeste IQ (18-20), ktery jde slusne farmit.. takze nakoupit max bodu nebo se stat VIP..

pak je jeste mraky dalsich.. :D

podle me je ale VIP asi nejlepsi reseni.. 300 za mesic, nebo kolik to je, neni zas tolik.. Nebo jestli porad maji tu akci 30 dolaru na tri mesice.. mesicne pak dostavas 500 TP, takze za cas se daji koupit i packy..
« Poslední změna: Červenec 25, 2011, 02:50:21 odpoledne od Kachnak »
Ave Caesar, ave já.. :tongue:

Červenec 25, 2011, 03:56:14 odpoledne
Odpověď #31
  • Boiians člen
  • Kobold still hates you!
    • Zobrazit profil

Daleko lepsie sa to preratava na spotrebny material. Napr. mesacny VIP stoji necele 3 krabicky cigariet, 1 listok do kina s obcerstvenim, 1 kolo s kamosmi v bare, 2 Big Mac menu a tak. A nevymen to za hodiny zabavy mesacne pri DDO :)

Červenec 25, 2011, 11:56:12 odpoledne
Odpověď #32
  • MastahBlastah!
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: Mo/MC
  • Nick: rodier

ahoj,  videl jsem nejaka videa a vypadalo to jako ze je v DDO pomerne velka priroda (outdoor) je to tak? da se tam i nejak behat aspon trosku po svete, nebo klasika jen dungy jako drive? 

dik
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."- Tackmann Kurt

Červenec 26, 2011, 10:01:21 dopoledne
Odpověď #33
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Co se týká outdooru je v DDO přítomen, ale víceméně plní funkci lokace, kde se nachází další dungeony. Je v nich možné sbírat slayery zabíjením mobů, hledat speciální místa a rare moby, ale questy jako takové se stále odehrávají v instancích, které v pozdější fázi hry jsou velmi pěkně udělané a liší se od trochu opakovaného prostředí ze začátku hry, kdy se člověk dostane jen do stok. Většina těhle nových lokací je ale samozřejmě placená.

Červenec 28, 2011, 10:20:12 dopoledne
Odpověď #34
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Hele, já mám monk/rogue/ranger 1/1/8. Už ani nevím, jak jsem ho chtěl kdysi hrát. Je to furt hratelné? Vím, že jsem tehdy jel podle nějakého buildu, ale netuším jaký. A mám pocit, že jsem to jel na dualwield. Hodí se pořád jako dpsko? Kdybych chtěl ddo zase rozjet, hrát ho dál nebo to nemá význam?

Červenec 28, 2011, 02:00:45 odpoledne
Odpověď #35
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Jo, to bude ok, jel jsi to myslim podle 'Exploiter' buildu, ktery tedy ma uz nejlepsi leta za sebou (AC, ktere mel mit, na epiku nefunguje, a zmeny v two-weapon fighting oslabily tempesta, navic epik rozmelnil favored enemies), ale mel by byt porad slusny. Expertem na rangery je u nas Elenbril, takze dalsi dotazy radeji na nej, ja rangera nikdy nehral.

Červenec 28, 2011, 02:15:40 odpoledne
Odpověď #36
  • Boiians Leader
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, EVE
  • Nick: Stirius

Jojo, exploiter. Tak ho pojedu asi dál, max udělám favor na 32 a třeba rozjedu něco jiného.

Červenec 28, 2011, 04:44:14 odpoledne
Odpověď #37
  • Moderátor
    • Zobrazit profil
  • Hra: DDO

Mno exploitera jsem si chtěl dělat při TRku ale nějak jsem si to rozmyslel , plánoval jsem ho jako čisté DPS s udržovatelným AC kolem 60ti (36point build) plné umd a schopný zvládnou vetšinu pastí , nebyl ani nijak náročný na gear a pod..
Není to ani top a není ani nejhorší  ... Trochu pochopený a dobře hraný může být docela použitelná postava

Únor 16, 2012, 07:41:47 odpoledne
Odpověď #38
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Chtel bych se zeptat, kolik lvlu potrebuju v classu abych moh jit na TR s prislusnym past life?
zacal jsem jako noob s AA (muj prvni char) a ted jsem zjistil ze na nej chci past life arcane prodigy a jeste berserkra kvuli HP

Únor 16, 2012, 08:27:07 odpoledne
Odpověď #39
  • Boiians člen
  • Envia, Elart, Smoulinka
    • Zobrazit profil

potrebujes lvl 20.. a pro urcity past life je treba urcita classa.. takze na ty hp barbar a na arcane prodigy je to sorcerer.. v zakladu mas nahrat 1,9M XP, dalsi zivot je pres 3M, dalsi 4M s tim, ze zacinas jako 28 point, 34 point na prvni reinkarnaci, 36 na druhy a vyssi.. bacha pak na aktivni a pasivni paste life.. aby ti to zbytecne nezabralo feat.. arcane prodigy ti zabere jeden feat.. koukni sem http://ddowiki.com/page/Past_Life_Feats
Ave Caesar, ave já.. :tongue:

Únor 16, 2012, 09:13:14 odpoledne
Odpověď #40
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

s tim ze potrebuju lvl 20 pocitam, to pasivni a aktivni jsem nevedel, ale zda se ze porad je past life arcane prodigy lepsi feat nez mental toughness o tom barbarovy teda jeste budu muset popremejslet a ted to na co jsem se ptal:
kdyz mam postavu s 19 levlama v rangerovy a jednim levelem v barbarovi budu se moct reinkarnovat s tim ze ziskam ten zakladni past life barbar, bebo je urcujici jaka class prevlada?

Únor 16, 2012, 09:33:37 odpoledne
Odpověď #41
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: DDO
  • Nick: Ramazil, Lextera, Barbucha

Dostaneš past life feat pasivní i aktivní toho povolaní které převládá. Pokud je to stejně, tak se to hodnotí  podle takové tabulky.

Březen 19, 2012, 12:53:31 odpoledne
Odpověď #42
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, BF3, L4D2

Dám to sem, ať neplním rogua fighterem. Protože jsem začátečník, chtěl bych hrát něco co není těžké, dá se s tím solovat, ale je užitečné i v partě. Poradili jste mi fightera, našel jsem si tenhle build, co vy na to? Hledám komplet návod podle kterého bych jel, protože všemu tolik nerozumím a nechci se rozhodovat za pochodu.

http://forums.ddo.com/showpost.php?p=2959437&postcount=179

Chci hrát humana, ork se mi nelíbí :smiley:

Březen 19, 2012, 01:47:33 odpoledne
Odpověď #43
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil

Uhh, takze tank, no nevim. Jakmile vidim v parte fightera se stitem, tak od nej absolutne nic necekam, toz asi tak k te uzitecnosti. Tanka jsem nikdy nelevelil, ale obecne se doporucuje vylevelit ho jako dps a pak predelat (coz je i pripad meho tanka - http://my.ddo.com/character/thelanis/alres/). Navic vzhledem k pripadnym epickym a elitnim raidum, kde je tank opravdu potreba, s tim buildem, co je uveden, vubec nesouhlasim. DDO ma totiz spatne vyresene AC - funguje to na normal, ale v zasade nefunguje na vyssich obtiznostech - a ten build je postaven na AC. Jeste dalsi problem, abys fungoval jako tank v end-game, tak musis mit i patricnou vybavu, jinak nemas nejmensi sanci udrzet aggro, takze z toho duvodu opet nedoporucuji.

Pri leveleni (na mensich levelech) by ale koncept AC tanka mohl fungovat, je to samozrejme pomalejsi nez dps, proto to veterani nedelaji, navic se bojim, ze to bude narocne na equip (musis udrzovat relevantni AC) i consumables (Barkskin a Shield of Faith lektvary, o CSW nemluve).

Březen 19, 2012, 02:06:39 odpoledne
Odpověď #44
  • Boiians člen
    • Zobrazit profil
  • Hra: LoL, BF3, L4D2

No já jsem četl že dps fighter může běhat i v robě a to se mi vůbec nelíbí, proto jsem si našel tohle.
Mohl bys mi teda poradit build pro fightera na DPS, ale abych zároveň mohl chodit i něco solo, tj. ne v róbě? :smiley: